Annonce:
Annonce:

60-årig kvinde døde en frygtelig død ved bizart uheld

Elizabeth Mary Ishervood gik i bad og ville bagefter nøgen lægge noget vådt tøj i et tørre-skab - og så skete ulykken

Det var i et tørre-skab som dette, at døren pludselig smækkede bag Elizabeth, så hun var fanget nøgen i det lille rum. (foto: All Over Press)
Det var i et tørre-skab som dette, at døren pludselig smækkede bag Elizabeth, så hun var fanget nøgen i det lille rum. (foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Krimi

Den 60-årige Elizabeth Mary Isherwood fra Wolwerhampton i England mødte en frygtelig og usædvanlig død, da hun var taget på en uges ferie i et ferie-kompleks nær byen Machynllleth i Wales. Her blev hun nemlig ved et uheld lukket inde i et tørre-skab,  hvor hun angiveligt døde af kulde i løbet af et par dage.

Det skriver flere medier heriblandt ITV og Metro

Annonce:

Den usædvanlige ulykke skete, da den 60-årige kvinde netop havde taget et bad i sin ferie-lejlighed, og herefter gik hun nøgen ind i et tørre-skab - måske for at lægge sit våde håndklæde - eller måske tog hun fejl af udgangsdøren til badeværelset og tørreskabet.  Det vides ikke. Men døren til tørre-skabet smækkede i hvert fald bag Elizabeth Mary Isherwood, der efterfølgende forsøgte at åbne døren med det runde dørhåndtag. Men dørhåndtaget faldt af, og Elizabeth Mary var fanget i det lille mørke tørre-rum.

Ved en høring har retsmedicineren Dewi Pritchard Jones udtalt, at Elizabeth Mary Isherwood ankom alene til lejligheden, hvor hun skulle bo i en uge.

Brugte kobberrør til at grave i væggen
- Meget tyder på, at det runde dørhåndtag faldt af, da hun ville åbne den smækkede dør. Lukkemekanismen sad dog stadig i døren, men Elizabeth Mary kunne ikke få åbnet den, siger Jones og tilføjer:

- Bagefter rev Elizabeth en kobberør ud fra varme-elementet i tørreskabet, som hun forsøgte at åbne døren med. Det kan vi se ud fra mærker på døren. Men hun har også brugt røret til at forsøge at grave sig gennem væggen. Her er hun imidlertid ved den ene væg hurtigt stødt på hård beton.

Annonce:

- Uheldigvis var der på den anden væg et stor billede, der muligvis har gjort, at hun ikke forsøgte at grave sig gennem den væg. Hvis hun havde gjort det, kunne hun have gjort det uden problemer, fortæller Dewi Pritchard Jones.

Patologen doktor Brian Rodgers har til retsmedicineren oplyst, at hun angiveligt kan have opholdt sig i tørre-skabet i flere dage.

Hun døde af kulde
Dødsårsagen er fastslået til hypotermia. Det vil sige, at Elizabeth Mary Isherwood døde af kulde. Da hun rev kobberøret ud fra varme-elementet begyndte rummet nemlig at blive oversprøjtet med koldt vand. Og det faktum, at hun også var nøgen gjorde, at hun hurtigt fik en meget lav kropstemperatur.

Elizabeth Mary Isherwood, der er fra Wolwerhampton, blev fundet død af en vicevært, da han ville undersøge, hvorfor der løb vand ned fra hendes lejlighed til underboen.  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: