70-årig mand fundet død i vandet

En ældre mand er fundet død i vandet ved Kerteminde på Fyn

En mand på 70 år er her til eftermiddag fundet livløs i vandet ved Kerteminde på Fyn, efter han siden den 30. december ved middagstid har været meldt savnet.

- Den ældre mand er fundet sydøst for krydset mellem Hans Schacksvej og Vestergade af en af vores kolleger, der bor i området, siger Steen Nyland, vagtchef ved Fyns Politi.

Politimanden, der fandt den nu afdøde 70-årige, søgte efter ham i sin fritid, fortæller vagtchefen.

- Han er lokalkendt og bor i området, så han tænkte, at med vindforhold og så videre, ville det være sandsynligt, at han lå her, hvis han var røget i vandet. Derfor gik han derned, og der fandt han ham så.

Ingen forbrydelse
Hvordan eller hvorfor den 70-årige mand endte i vandet, ved politiet endnu ikke, men intet tyder på en forbrydelse.

- Enten er han selv hoppet i vandet, eller også er der sket et uheld, der har gjort, at han er røget i vandet. Der er i hvert fald intet, der tyder på, at der er sket en forbrydelse. Men manden var fuldt påklædt, så han er heller ikke gået i vandet for at tage sig en svømmetur, siger Steen Nyland.

Manden er gået fra sin bopæl formentlig omkring den 29. og er ikke dement. Et ligsyn i morgen skal klarlægge dødsårsagen, men kan det ikke fastslås, skal manden obduceres. fortæller vagtchefen.

Det var den 70-åriges familie, der meldte ham savnet, og de er nu underrettet.