71-årig løsladt efter vold: Få timer senere blev overboen dræbt

Østjyllands Politi har anholdt en 71-årig mand, som er blevet sigtet for at have dræbt sin overbo i Trepkasgade i Aarhus

Den 56-årige mands lig blev i formiddag fundet under mistænkelige omstændigheder her i Trepgasgade 9 i Aarhus. (Foto: EB)
Den 56-årige mands lig blev i formiddag fundet under mistænkelige omstændigheder her i Trepgasgade 9 i Aarhus. (Foto: EB)

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Østjyllands Politi har mandag klokken 11.15 anholdt en 71-årig mand og sigtet ham for at have dræbt sin overbo - en 56-årig mand.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 56-årige blev klokken 10.32 fundet af en hjemmehjælper i den 56-åriges lejlighed. På det tidspunkt var manden afgået ved døden. Mistanken rettede sig meget hurtigt mod den 71-årige fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi, Jens Claumarch, til Ekstra Bladet.

- Det skyldes, at den 71-årige sent i går aftes var blevet anholdt for vold mod den 56-årige, som han havde slået et par gange i hovedet med en knytnæve, siger Jens Claumarch til Ekstra Bladet.

Den 71-årige nåede at blive afhørt på politistationen, inden han blev løsladt igen.

- Da vi så har løsladt ham går der ikke uden kort tid, før vi får melding om, at han tilsyneladende har været på besøg i lejligheden igen. Hvis det altså er ham, siger vagtchefen med tryk på 'hvis'.

Jens Claumarch ved ikke noget om, hvad de to parter kan tænkes at have været uvenner om.

Den 56-årige mands lig blev i formiddag fundet under mistænkelige omstændigheder her i Trepgasgade 9 i Aarhus. Politiet er i øjeblikket i færd med at finde ud af, om der er sket en forbrydelse. Kort efter ligfundet blev en person anholdt. (Foto: EB) Krimi En anholdt efter mystisk fund af død mand i Aarhus

Aarhus Stiftstidende fortæller, at hele Trepkasgade var afspærret en kort periode til formiddag, mens kriminalteknikere i blå kedeldragter undersøgte lejligheden og opgangen. Senere blev afspærringen flyttet, så den alene kom til at være ud for opgangen Trepkasgade 9.

Den 71-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus i løbet af tirsdag formiddag.