71-årig udsat for blodigt overfald i sit hjem

En ældre mand blev onsdag overfaldet i sit hjem i Kalundborg

(grafik)
(grafik)

En hjemmehjælper fra hjemmeplejen i Kalundborg slog kl. 07:32 alarm, efter at hun efter aftale ankom til en 71-årig mands bopæl i Strandstræde i Kalundborg.

- Vi regner med, at gerningstidspunktet er mellem kl.06.00 og 07.30, siger efterforskningsleder Kristian Egekær til Ekstra Bladet.

Hjemmehjælperen fandt den 71-årige ilde tilredt efter et voldeligt og blodigt overfald. Han havde flere kvæstelser i hovedet og blev straks kørt til behandling på sygehuset.

- Han var meget forslået, men var ved bevidsthed og kunne selv fortælle, at han var blevet overfaldet, fortæller Kristian Egekær.

Det 71-årige offer meldes uden for livsfare.

Rigspolitiets Kriminaltekniske Sektion har assisteret Midt- og Vestsjællands politis efterforskere med at foretage tekniske undersøgelser på gerningsstedet, som er mandens bopæl.

- Umiddelbart var der ikke stjålet noget fra bopælen, så vi har endnu ikke noget motiv. Men alt tyder på, at døren ikke var låst, så gerningsmanden kunne gå lige ind, siger Kristian Egekær.

Politiet er i disse minutter ved at afhøre den ældre mand. De har endnu ikke et signalement af gerningsmanden. Kun at det var en mandsperson.

Midt- og Vestsjællands politi vil gerne i kontakt med personer, der har været i området omkring Strandstrædet i Kalundborg før kl. ca. 07:30 i dag og har set noget mistænkeligt.