Annonce:
Annonce:

75-årig kvinde kvæstet: 80-årig er anholdt i sagen

Torsdag morgen blev 'en hændelse' i Odense anmeldt til alarmcentralen. En 75-årig kvinde er i den forbindelse kommet alvorligt til skade. 80-årig er anholdt og fremstilles i grundlovsforhør

Annonce:
Følg Krimi

Tidlig torsdag morgen omkring klokken 7 modtog alarmcentralen en anmeldelse om 'en hændelse' i en lejlighed i Thurøgade i Odense.

Fyns Politi kan endnu ikke oplyse, hvad det drejer sig om præcist, men der er i hvert fald tale om en 75-årig kvinde, der er kommet alvorligt til skade.

Det bekræfter politiet over for B.T. og Fyens Stifttidende.

I forbindelse med sagen er en 80-årig mand blevet anholdt. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør torsdag eftermiddag.

Kvinden er kørt på Odense Universitetshospital, hvor hun er indlagt med alvorlige kvæstelser. Dog skulle hendes tilstand være stabil.

Vil ikke sige mere
- Vi kommer ikke til at sige mere, medmindre der bliver rejst en sigtelse i sagen, siger Fyns Politi til B.T torsdag formiddag.

Og meldingen er den samme, da Ekstra Bladet får hul igennem torsdag eftermiddag.

- Det tager lige lidt tid. Vi arbejder fortsat på sagen.

Annonce:

Da der endnu ikke er taget stilling til, hvorvidt den 80-årige bliver sigtet for noget og i den forbindelse kræves varetægtsfængslet, er der torsdag formiddag endnu ikke planlagt et grundlovsforhør i sagen, skriver Ritzau.

Politiet har været til stede på adressen i Odense torsdag formiddag. Her har en række teknikere været i gang med at lave undersøgelser.

Ekstra Bladet følger sagen ...

Læs også: Rockere og bander i nye alliancer

--------- SPLIT ELEMENT ---------

En 45-årig mand blev sidste år fundet dræbt i en lejlighed i Aalborg. Manden var pakket ind i sorte affaldssække. En 36-årig mand og en 22-årig kvinde er tiltalt for drabet, som du kan mere om i ugens udgave af 'Afhørt' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: