82-årig var flugtchauffør for bankrøver

Efter et bankrøveri i dag stoppede politiet flugtbilen med en 82-årig chauffør bag rattet

Dansk Bank på Jægersborg Allé i Charlottenlund blev i dag udsat for et bankrøveri, men da flugtbilen med bankrøveren blev stoppet i Holte 17 minutter efter røveriet, kiggede politifolkene en ekstra gang:

'Flugt-chaufføren' viste sig at være en ældre herre på 82 år, og han blev anholdt sammen med bankrøveren på 23 år, der er fra Gentofte. I bilen var både pistolen, som viste sig at være en hardball-pistol, og udbyttet.

Lige nu sidder de anholdte til afhøring hos Nordsjællands politi og foreløbig er planen, at begge skal fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Lyngby fredag.

Politiet mangler dog at få udredt hvilke relationer, der er mellem den 23-årige og den 82-årige, som ikke skal være i familie.

Røveriet skete klokken 10.44, hvor bankrøveren kom ind i banken, truede med pistol og fik udleveret en stak penge, som han puttede i en medbragt pose.

Herefter blev bankrøveren samlet op af en grålig bil. Politiet spottede den kort efter i det store kryds ved Kongevejen nord for Holte og Hørsholm Kongevej, hvor flere patruljer stoppede bilen.