83-årig styrter ned ad skrænt ved Louisiana: Lå alene i 20 minutter

En ældre dame styrtede fredag ned ad skrænt ved Louisiana-museet i Nordsjælland

Følg Krimi

En gåtur ved Louisiana-museet i Nordsjælland blev fredag eftermiddag til en slem forskrækkelse for en 83-årig kvinde. På turen med tre andre mistede hun fodfæstet på en trappe faldt ud til siden og ned ad en stejl skrænt. Det fortæller indsatsleder ved Nordsjællands Brandvæsen til Ekstra Bladet.

- Hun styrter ned af skrænten, som jeg vil tro hælder omkring 45-50 grader. Og ender så med at ligge på den, indtil vi kommer, siger indsatsleder Claus Larsen.

Kvinden lå forslået alene på skrænten i 15-20 minutter, vurderer han.

- De andre, som også var midalderende, vurderede, at det var for farligt selv at bevæge sig derned. Men de var i mundtlig kontakt til hende, kontakter os og holder øje med, hvornår vi kommer.

Kvinde død efter faldulykke

'Ved godt mod'
Da brandvæsenet kommer frem er den 83-årig 'ved godt mod', vurderer Claus Larsen, som med kollegerne får sikret kvinden, så hun ikke kommer mere til skade. Da politiet og ambulance ankommer, får de ved fælles hjælp båret kvinden i sikkerhed.

- Jeg vil vurdere, at hun er styrtet 10 meter ned. Men vi har fået en tilbagemelding fra ambulance personalet, som fortæller, at der umiddelbart bare er tale om overfaldiske knubs. Så hun er efter omstændighederne sluppet heldigt fra det, siger Claus Larsen.

Ældre mand hårdt kvæstet i Jyderup

Kender du kvinden eller ved du noget? Skriv en sms til 1224 (alm. takst) eller mail til 1224@eb.dk

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+