Annonce:
Annonce:

95-årig snydt af 'hjemmepleje'

En kvinde blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør for at have bedraget og stjålet fra ældre borgere under påskud af at arbejde for hjemmeplejen

Annonce:
Følg Krimi

En 33-årig kvinde bankede tirsdag på hos en 95-årig kvinde i Randers og lod, som om hun var fra den private hjemmepleje og var kommet for at handle dagligvarer.

På den måde fik kvinden narret den 95-årige til at udlevere sin pung med kreditkort og et mindre kontantbeløb. Ifølge den 95-årige var kvinden iført en trøje med navn og logo fra den private hjemmepleje.

Da et familiemedlem til den ældre borger opdagede bedrageriet, kontaktede vedkommende plejefirmaet, der anmeldte episoden til politiet Kvinden blev kort efter anholdt, og hun blev derfor fremstillet i grundlovsforhør onsdag.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Stjal fra ældre
Politiet ransagede den 33-årige kvindes adresse, hvor man fandt trøjen fra plejefirmaet.

Kvinden havde tidligere arbejdet i en privat hjemmepleje, men var blevet fyret, da hun udnyttede sin adgang til ældre borgeres hjem, da hun stjal smykker fra en 88-årig kvinde i Randers og et kreditkort fra en 84-årig i Viborg, som hun hævede flere tusind kroner på.

Østjyllands Politi oplyser til Ekstra Bladet, at kvinden erkendte forholdene og blev varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling indtil 8. december.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til ugens udgave af 'Afhørt' herunder eller i din podcastapp. Det handler blandt andet om den tidligere bokser Patrick Nielsen, der er tiltalt for at gennemtæske moderen til hans børn

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: