Advarsel - ubehageligt billede: Hustru skar sin mands penis af efter onde rygter

Rygter om utroskab fik frygtelige konsekvenser for en 47-årig mand

En 39-årig kvinde fra Pattaya i Thailand hørte rygter om, at hendes mand havde en affære. Da hun fandt ud af, hvem han angiveligt havde en affære med, blev hun rasende - og det fik hende til at hævne sig på brutal vis.

Det skriver det lokale medie Pattaya One.

Ifølge kvinden selv arbejder hun og manden med at sælge kyllinger på gaden. Det var her hun hørte rygterne, og ved at forhøre sig i byen fandt hun ud af, at det var ingen ringere end hendes bedste veninde, som angiveligt var hendes mands hemmelige elsker. Det gjorde hende rasende, forklarer hun.

Ond hævn
Efter at hun fik beroliget sig selv ovenpå den chokerende nyhed, udtænkte hun en ond hævn. Hun lod som ingenting, begyndte at flirte med sin mand og give ham oralsex.

Den intetanende mand lå og nød det, da hun pludselig hev en skarp kniv frem og skar i hans penis, så den næsten faldt af. Hun forklarer, hvordan blodet begyndte at sprøjte, imens manden skreg.

Kvinden endte med at få ondt af sin mand og ringe efter en ambulance, da han råbte og skreg om hjælp. Manden græd af smerte og holdt en pose is ved sit skridt, da han blev fundet i parrets fælles hjem.

Penis tilstand ukendt
Manden har hverken be- eller afkræftet rygtet om den påståede utroskab og ønsker ikke at få sit navn frem, da han skammer sig over det, der er sket med ham.

Ifølge Daily Mail blev manden kørt til Bang Lamung Hospital, hvor han er ved at komme sig, men stadig ligger til opsyn, da han har mistet meget blod. Politiet vil afhøre manden, når hans tilstand er bedre.

Om hans penis kan komme sig helt ovenpå 'angrebet', vides endnu ikke, oplyser Pattaya One.

Nyheden kommer blot få uger efter, at en anden thailandsk mand havde en yderst ubehagelig oplevelse med sin penis. Han sad nemlig på toilettet, da en ubuden gæst fra dybet pludselig bed sig fast i hans penis.