Ægtepar fængslet: Har forbindelse til 39-årigs forsvinden

Et ægtepar er fredag aften blevet varetægsfængslet i fire uger. De har ifølge politiet forbindelse til Eddie Karl-Johan Christensens forsvinden.

Politiet har ransaget flere steder for at finde spor i den mystiske forsvindingssag. Blandt andet har man fredag eftermiddag ransaget et sted på havnen i Frederikshavn. Video: René Schütze

Tre personer, der er sigtet i forbindelse den 39-årige Eddie Karl-Johan Christensens forsvinden, er blevet varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger.

Det oplyser vicepolitiinspektør Frank Olsen, Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

To anholdte er en 46-årig kvinde og hendes 45-årige mand. En tredje mand er også varetægtsfængslet in absentia. Han er stadig på fri fod. Han har forbindelse til et område, som politiet har haft ransaget i forsøget på at finde den forsvundne.

Efterlyst nordjydes bedste ven: Eddie var traumatiseret og utryg

Kvinden blev i retten i Hjørring flankeret af en engelsk tolk. Hun sad roligt i ført blandt andet en striktrøje og med håret samlet i en hestehale. Manden havde en svensk tolk.

Efter de to havde bekræftet deres identitet overfor dommeren, og at de var blevet anholdt dagen forinden klokken 1210 blev grundlovsforhøret afholdt bag såkaldt dobbeltlukkede døre, så end ikke sigtelsens konkrete ordlyd kom frem af hensyn til efterforskningen.

Specialanklager Kim Kristensen siger til Ekstra Bladet fredag aften, at han ikke kan oplyse, hvordan de sigtede forholder sig til sigtelsen. Det skyldes de dobbeltlukkede døre.

I følge Tv2nord kærede de to ikke varetægtsfængslingen efter grundlovsforhøret, der højst usædvanligt varede hele ni timer.

Her blev forsvundne Eddies bil fundet

Politiet oplyste fredag til Ekstra Bladet, at man efterforsker den 39-årige mands forsvinden som en drabssag. Der er ikke oplysninger om, at han skulle være fundet.

Politiet har ransaget flere steder for at finde spor i den mystiske forsvindingssag. Blandt andet har man fredag eftermiddag ransaget et sted på havnen i Frederikshavn.

 

Eddies forsvinden: Politiet massivt til stede