Ægtepar sandsynligvis omkommet i brand

Politiet formoder, at et ældre ægtepar har mistet livet i en brand i deres hjem på Djursland. Politiet har ikke kunnet identificere det ene lig, som de har fundet i brandtomten

Det var en voldsom villabrand, der onsdag morgen hærgede en beboelsesejendom i Ørum i Østjylland. Foto: Oxenholt Foto
Det var en voldsom villabrand, der onsdag morgen hærgede en beboelsesejendom i Ørum i Østjylland. Foto: Oxenholt Foto

Østjyllands Politi formoder, at et ældre ægtepar har mistet livet i forbindelse med en voldsom brand, der opstod i deres hjem på Djursland onsdag morgen.

Vagtchef ved Østjyllands Politi Hans Jørgen Larsen fortæller til Ekstra Bladet, at man kun har fundet et lig i resterne af huset. Det er uden tvivl en mand, men det har ikke været muligt at identificere liget af den afdøde.

Derfor ved man heller ikke endnu, om der er tale om den mandlige beboer i huset eller en besøgende.

- Manden vil blive forsøgt identificeret i morgen ude på retsmedicinsk institut i Skejby, hvor man vil undersøge hans tandsæt og dna, fortæller Hans Jørgen Larsen.

Der er kun fundet ét lig i resterne af det udbrændte hus, og derfor ved Østjyllands Politi endnu ikke, om kvinden er afgået ved døden.

- Vi vender tilbage i morgen for at se, om kvinden eventuelt ligger derinde. Vi kan ikke være sikre på, om hun har befundet sig et andet sted, da huset begyndte at brænde. Vi har talt med de pårørende, men de har ikke kunnet give svar på, om hun har været et andet sted, fortæller vagtchef Hans Jørgen Larsen.

Teknikere har befundet sig på åstedet hele dagen, men det har ikke været muligt for dem at komme frem til, hvad årsagen til branden er.

- Der kommer et nyt hold teknikere derud i morgen. Så håber vi, at de kan finde årsagen til branden, forklarer Hans Jørgen Larsen.

På grund af manglende lys har Østjyllands Politi valgt at indstille eftersøgningen af brandårsagen og husets kvindelige beboer for i aften.