Afføring fra skeden: Skuffet hundeejer købte hund uden endetarm

En ung kvinde gik til politiet, da hendes lille hundehvalp blev aflivet, fordi den ikke kunne have normal afføring

En kvinde købte en hvalp (ikke den på billedet), som viste sig at mangle sin endetarm. (Foto: Colourbox)
En kvinde købte en hvalp (ikke den på billedet), som viste sig at mangle sin endetarm. (Foto: Colourbox)

En 23-årig kvinde fra Helsingør meldte sælgeren til politiet, da det viste sig, at hendes nyindkøbte hundehvalp ikke havde nogen endetarm

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den unge kvinde havde købt hvalpen for 3000 kroner, men efter kun et døgn viste det sig, at dyret havde store problemer med sin afføring.  Da hun fik den undersøgt af en dyrlæge, kunne det med det samme konstateres, at den ikke havde nogen endetarm, og derfor i stedet havde afføring gennem skeden. Hunden blev straks aflivet.

Den 23-årige kvinde tog kontakt til hundesælgeren med nyheden om hvalpens aflivning, og blev lovet, at hun ville få pengene for ’fejlkøbet’ tilbage. Da pengene mandag endnu ikke var gået ind på hendes konto, meldte hun det til Nordsjællands Politi.

- Vi skal til at kigge på sagen for at finde ud af, om det er en sag om bedrageri eller om det er en dyresag, sagde politiassistent fra Nordsjællands Politi Susan V. Larsen tidligere i dag til det lokale medie.

Senere mandag formiddag blev sagen dog droppet hos politiet, da kvinden havde fået pengene tilbage fra sælgeren. Desuden har en dyrlæge siden konstateret, at hundens mangel på endetarm er en meget sjælden lidelse, hvilket kan tyde på, at sælgeren har handlet i god tro, da hun solgte den ’defekte’ hund til den 23-årige kvinde.