Affyrede fyrværkeri mod pige på 14 år

Politiet søger gerningsmænd efter episode med farlig brug af fyrværkeri i Frederikssund

Også søndag har der været eksempler på afskydning af fyrværkeri mod personer og boliger. Det skete i Lyngby, Frederikssund og Kokkedal, oplyser Nordsjællands Politi.

Lidt efter klokken 21 blev der fra en lille, hvid personbil affyret fyrværkeri mod en 14-årig pige på Ulrikkenborg Plads i Lyngby.

Kort efter blev der skudt efter personer på en perron på Kokkedal Station. Her befandt gerningsmændene sig i to biler.

I Frederikssund affyrede en gruppe på fem unge raketter mod en legeplads og mod vinduerne i en etageejendom. Også en ejendom på Nørregaardsvej i Lyngby var mål for romerlys, oplyser politiet mandag.

Ved ingen af episoderne er personer kommet til skade.

Krimi 16-årig tilbageholdt af politiet: Affyrede bomberør

I forbindelse med sagen fra Frederikssund, hvor den potentielt farlige handling fandt sted lidt før klokken 21.30, har politiet udsendt signalement af fire gerningsmænd.

En er kraftigt bygget og er udenlandsk af udseende, fremgår det af den officielle døgnrapport. Han bar briller og var blandt andet iført en træningsjakke med orange og sort farve. En anden var iført røde træningsbukser og beige trøje og bedømmes til at være mellem 15 og 20 år. Den tredje mand var iført mørke bukser. Den fjerde, der har sort skæg, havde også mørke bukser på og gik rundt med en brun papkasse.