Afslørende video: Kvinde blev lokket ind i park - hvor hun blev gruppe-voldtaget

Den 34-årige kvinde havde været i byen med nogle venner umiddelbart før hun mødte sine voldtægtsmænd - se det uhyggelige klip her

(Video: AP/Metropolitian Police)
Følg Krimi

Her er det rystende øjeblik, hvor en 34-årig britisk kvinde i London hånd i hånd med en mand, hun kort forinden havde mødt, bliver lokket ind i et øde område nær Covent Garden, hvor hun bliver gruppe-voldtaget.

De afslørende optagelser fra overvågnings-videoer i London viser, at to andre mænd fulgte efter det gående par med ca. 10 meters mellemrum. Angiveligt for, at den 34-årige kvinde ikke skulle opdage, at der var fare på færde.

5,9 mill. overvågningskameraer
Storbritannien er et af de mest overvågede lande i verden. Ifølge British Security Industry Authority(BSIA) er der opsat ca. 5,9 millioner overvågningskameraer i landet, heriblandt 750.000 ved sensitive lokaliteter såsom skoler, hospitaler og regeringsbygninger. Det svarer til 1 kamera pr. 11 indbyggere.

Debatten har i flere år været stor i forbindelse med det stærkt overvågede britiske samfund. Nogle mener, at det er alt for meget, mens andre faktisk føler sig trygge ved de mange overvågningskameraer.

Men mandag den 20. marts i år fik kameraerne bevist deres eksistensberettigelse, da de fangede de tre mænd på video, mens den ene lokkede den 34-årig kvinde hen mod et øde sted ved Covent Garden, og de to andre fulgte tæt efter.

Kun ca. 10 meter bag parret fulgte den anden mistænkte mand efter parret. (Foto: MET Police London)
Kun ca. 10 meter bag parret fulgte den anden mistænkte mand efter parret. (Foto: MET Police London)
 

Mødte tre ukendte mænd
Kvinden havde tidligere på aftenen været i byen med sine venner, som hun sagde farvel til lige efter midnat. Kort efter blev hun kontaktet af tre mænd ved Slingsby Place i London. Senere på natten bliver hun set gående hånd i hånd med en af mændene ned ad gaden Greek Street, hvor overvågningskameraerne især har fået nogle relativt tydelige billeder på strækningen fra Jamie's Italian og Suda Thai Cafe.

Men overvågnings-videoen afslører også den uhyggelige kendsgerning, at de to andre mænd følger tæt efter parret med ca. 10 meters mellemrum, mens hun bliver lokket hen mod det øde gerningssted tæt ved Covent Garden.

Og 20 meter efter parret kommer så den tredje mistænkte mand i voldtægtssagen.(Foto: MET Police London)
Og 20 meter efter parret kommer så den tredje mistænkte mand i voldtægtssagen.(Foto: MET Police London)
 

En grusom oplevelse
Ifølge den britiske avis The Sun oplyser politiet i London, at mindst to af mændene har voldtaget kvinden.

- Det har været en forfærdelig oplevelse for det kvindelige offer, der selvfølgelig er oprørt og forfærdet over den grusomme oplevelse, siger Ben Lucas fra politiet i London og tilføjer:

- Vi har offentliggjort overvågnings-billeder af de mistænkte fra Greek Street i håbet om, at nogen vil kunne genkende dem eller har set dem den omtalte nat.

Stor overvågning i Danmark
Danmark har i forhold til sit indbygger tal endnu flere overvågningskameraer end Storbritannien. Her vurderede sikkerhedsbranchen i 2016 ifølge securityworldmarket.com, at der er ca. halvanden million overvågningskameraer i Danmark. Det svarer til næsten 1 kamera pr. fire danskere. Danmark er hermed et af de mest overvågede lande i verden.

Her ses de tre mistænkte voldtægtsmænd fra London. (foto: MET Police London)
Her ses de tre mistænkte voldtægtsmænd fra London. (foto: MET Police London)
 

Her går parret hånd i hånd gennem en gade i London, før den 34 kvinde bliver gruppe-voldtaget i et øde område ved Covent Garden. (Foto: MET Police London)
Her går parret hånd i hånd gennem en gade i London, før den 34 kvinde bliver gruppe-voldtaget i et øde område ved Covent Garden. (Foto: MET Police London)
 

 

 

 

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.