Afsløring: Her er Stein Bagger

Ekstra Bladet har fundet Stein Bagger. Se alle de eksklusive billeder af den 50-årige svindler, der nu lever et sted i Sverige

Manden, der svindlede for 831 millioner kroner, har været som sunket i jorden siden 2014.

Efter sin prøveløsladelse i 2014, har ingen set skyggen af den nu 50-årige Stein Bagger, som officielt har skiftet navn til Sten Hansen.

Ved løsladelsen slog kurator i boet efter IT Factory, Boris Frederiksen, fast, at Bagger gerne måtte tage et job som flaskedreng eller et andet almindeligt arbejde, men hvis han pludselig kommer kørende i en stor bil, så ser sagen særdeles anderledes ud.

Bagger blev i 2008 idømt syv års ubetinget fængsel for bedrageri, dokumentfalsk og for svindel for 831 millioner kroner i en såkaldt leasingkarrusel.

Back in business
Ekstra Bladet har nu fundet Stein Bagger efter flere ugers omfattende researcharbejde. Og han ser ud til at være back in business.

Ekstra Bladet fandt ham: Se billederne fra Stein Baggers hemmelige liv

Vi skulle ikke rejse særlig langt, for at finde ham leve en anonym og efter alt at dømme ganske bekvem tilværelse i Sverige. Her opholder han sig i en lille flække uden for hovedstaden Stockholm.

Trods navneændringen til Sten Hansen, ser det ikke ud, som om at en af danmarkshistoriens største svindlere har lavet om på sin dyre livsstil. Han kører i hvert fald i en dyr Porsche, mens der sidder et stort ur på armen.

Han havde den samme hang til dyre ure og store biler, da han var direktør i det nu fallerede IT Factory. I Sverige kører han rundt i en Porsche Cayenne, der fra ny ikke kan købes for under 1,3 millioner kroner i Danmark.

Lever i anonymitet
Ekstra Bladet er langt fra de første, der har ledt efter Bagger. DR havde i programmet 'Find Stein Baggers penge' (2015) eksempelvis ikke held med at finde hverken manden eller de forsvundne knap 200 mio. efter IT Factory-eventyret.

Han lever nemlig under radaren uden nogen fast adresse. Hans navn er heller ikke at finde på nogen postkasser.

De kommende dage afslører Ekstra Bladet, hvordan den tidligere IT Factory-direktør ikke har lagt erhvervskarrieren på hylden.

Se allerede nu alle de eksklusive og afslørende billeder hos Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet fandt ham: Se billederne fra Stein Baggers hemmelige liv