Annonce:

Afstumpet og forbudt: Sådan er Patrick Nielsens nye klub

Ifølge rapport opfylder Satudarah MC samtlige krav for at kunne betegnes som en international kriminel organisation

Allerede for to uger siden kunne Ekstra Bladet beskrive, at Patrick Nielsen trænede en række medlemmer af Satudarah i kampsport i en klub, som medlemmerne havde døbt 'Fight Club' på de sociale medier. 
På billeder fra en træningssession ses bokseren posere sammen med flere medlemmer af rockergruppen. Den gang afviste bokseren, at han var trukket i klubbens vest. Foto: Privatfoto
Allerede for to uger siden kunne Ekstra Bladet beskrive, at Patrick Nielsen trænede en række medlemmer af Satudarah i kampsport i en klub, som medlemmerne havde døbt 'Fight Club' på de sociale medier. På billeder fra en træningssession ses bokseren posere sammen med flere medlemmer af rockergruppen. Den gang afviste bokseren, at han var trukket i klubbens vest. Foto: Privatfoto
Annonce:
Følg Krimi
Følg Bandeland
Følg Satudarah
Kun i Ekstra Bladet

Den tidligere danske topbokser Patrick Nielsen er blevet rockerhvalp i grupperingen Satudarah MC. Det meddeler bokseren via BT.

Med det nye rygmærke træder han samtidig ind i en organisation, der ifølge Europols parametre opfylder samtlige krav for at kunne betegnes som en international kriminel gruppering.

Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Se billederne

Annonce:
Er det et tricktyveri, hr Wammen?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: