Afvist ved døren: Polske fans i kamp med politiet

Det var ikke alle de polske fans, der tog afvisningen i døren lige pænt. Flere er blevet anholdt

Nogle polske fans trak overskrifter før kampen, men hvor slemme er de rent faktisk? Foto: Jakob Jørgensen, redigering: Peter Boier

Det danske landshold giver polakkerne rigeligt af grunde til at være frustrerede i aften, men allerede før kampen var frustrationerne tilsyneladende blevet for meget for en gruppe polske fans.

De er kommet mange herop, og der er mange af dem blandt de danske fans i Idrætsparken, men det er ikke alle, der er kommet ind.

En flok polske fans, der havde købt billet til en af de tribuner, der er egentligt er forbeholdt danske fans, blev afvist i døren, og det var de mildest talt ikke glade for.

Det var ikke alle de medrejsende, polske fans, der kunne opføre sig ordentligt. Foto: Jakob Jørgensen
Det var ikke alle de medrejsende, polske fans, der kunne opføre sig ordentligt. Foto: Jakob Jørgensen

- En gruppe polske fans blev sure over at blive afvist i døren. Det så meget voldsomt ud, men vi har endnu ikke noget overblik over, om der er nogen, som er kommet til skade - vi er i gang med at efterforske det nu, siger politiet til Ekstra Bladet.

- Vi har anholdt en håndfuld - alle sammen polakker - de er blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og et par stykker for vold imod tjenestemand i funktion.

Politiet understreger, at det var før kampstart, og alt nu ånder fred og ro omkring national arenaen.