Amanda dræbte sin svigerfar og tog selfie med liget

- Jeg var virkelig spændt, og jeg tænkte 'Hey, jeg tager et billede, så jeg kan poste det og vise det til alle'

Følg Krimi

Amanda Taylor dræbte koldblodigt sin 59-årige svigerfar Charlie Taylor, og politiet var slet ikke i tvivl. Den 26-årige amerikanske kvinde havde nemlig taget et selfie med liget, hvor hun holder den blodige kniv, som hun angiveligt brugte til drabet.

Hun var gift med Charlie Taylor's søn Rex, og sammen havde de en lille søn. Udadtil kunne de virke som et almindeligt par, men de havde efter sigende en fælles passion for blod og mord.

- De var den type personer, der elsker serie-mordere, fortæller vennen Johnny Roebuck til Crime Watch Daily.

Amanda Taylor drømte om at blive seriemorder, og hun ville gerne have sin mand med på idéen. Rex var stofmisbruger, og han endte på tragisk vis med at tage sit eget liv.

Ifølge Crime Watch Daily anklagede Amanda Taylor sin svigerfar for at drive Rex til selvmord, da svigerfaderen ifølge hende forsynede Rex med stoffer.

Efter hans død blev hun venner med Sean Bell, der også havde en fetish for mord. De købte i al hemmelighed et lager af våben og besluttede sig for, hvem deres første offer skulle være: Nemlig svigerfaderen Charlie Taylor.

Blod over alt
En aften i april 2015 overfaldt de Charlie Taylor i hans hjem. Amanda førte mordvåbenet - en kniv - og hun stak ham efter sigende 31 gange. Derefter tog hun en selfie med liget og postede det på de sociale medier med teksten: 'Brunette Bomber'.

Ifølge Crime Watch Daily var det et makabert syn, der efterfølgende mødte politiet, da der var blod på billeder, vægge og over alt på sofaen.

Amanda Taylor og Sean Bell forsøgte at flygte, men undervejs skød hun ham og efterlod ham. Han overlevede mirakuløst, og politiet kom til sidst på færden af Amanda Taylor, hvor det lykkedes dem at anholde hende.

Hun nægtede sig skyldig, men blev senere idømt livstid for mordet på Charles Taylor. Sean Bell blev idømt en straf på 60 års fængsel, hvor han kan blive prøveløsladt efter 41 år bag tremmer.

- Jeg var glad
Crime Watch Daily har nu eksklusivt fået mulighed for at snakke med Amanda Taylor, og her fortæller hun, at hun er glad for sin beslutning om at slå sin svigerfar ihjel.

- Jeg var meget glad for endelig at give slip på hadet og følelserne over for ham (svigerfaderen, red.). Da jeg stak ham, så jeg ikke noget, og han kiggede på ham som om: 'Hvorfor gør det her?', siger Amanda Taylor til Crime Watch Daily.

Hun understreger, at hun i dag sidder tilbage med et 'lykkeligt minde', fra da hun dræbte ham.

- Jeg var virkelig spændt, og jeg tænkte 'Hey, jeg tager et billede, så jeg kan poste det og vise det til alle'. Det var bare noget, der gjorde mig virkelig glad, fortæller hun til Crime Watch Daily.

Hun har anket sin livstidsdom og venter nu på, at sagen igen kommer for retten.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby