Amerikansk forbryder udsat for hån: 'Han sidder i lort til halsen'

Et politi-billede af en sigtet narkoforbryder med en meget stor hals har fået 250.000 kommentarer på politiets Facebook-side - se de utrolige jokes her 

Charles Dion McDowells forbryderbillede, der fik facebook-brugerne til at gå amok. Det var hans tykke hals, der fangede opmærksomheden. (Foto: Escambia County Sheriff's Office)
Charles Dion McDowells forbryderbillede, der fik facebook-brugerne til at gå amok. Det var hans tykke hals, der fangede opmærksomheden. (Foto: Escambia County Sheriff's Office)

Den 31-årige Charles Dion McDowell fra staten Florida i USA blev i tirsdags anholdt og sigtet for diverse narko-relaterede forbrydelser samt for at have forsøgt at flygte fra politiet. Politiet i Escambia-amtet markerede anholdelsen ved at lægge et forbryder-billede af Charles Dion McDowell ud på deres Facebook-side, hvor de opremsede alle de forbrydelser, som han er sigtet for.

Det var imidlertid ikke de mange forbrydelser, der fangede Facebook-brugernes opmærksomhed. Det var derimod Charles Dion McDowells ekstremt store og tykke hals og nakke. Opslaget gik med lynets hast viralt og har dags dato fået mere end 243.000 kommentarer. Og de fleste af kommentarerne er vittigheder, der på mere eller mindre fantasifuld måde beskriver den narko-sigtedes enorme hals og nakke.

Opslaget er i øvrigt blevet liket mere end 47.000 gange. Og det er blevet delt 229.000 gange.

En bruger ved navn Dustin Gilland skrev følgende: 'Denne fyr sidder i lort til halsen med sigtelser'.

Brugeren Brian White skrev: 'Den hals-tatovering koster 40.000 kroner. De har krævet betaling pr. kvadratmeter.'

Brugeren Jamie Lee Bloodworth skrev: 'Det ser ud, som om han er sprunget ud som Hulken. Men det var kun hans nakke, der blev vred'.

Charles Dion McDowell blev i øvrigt sigtet for besiddelse af metamfetamin, kokain og marijuana samt for besiddelse af narko-udstyr.

Dette billede blev også lagt ud på politiets facebook. (Escambia County Sheriff's Office)
Dette billede blev også lagt ud på politiets facebook. (Escambia County Sheriff's Office)
 

Se flere af vittighederne på engelsk
Mange af de mere end 200.000 jokes er lidt svære at oversætte til dansk, fordi de benytter sig af et ordspil med ordet neck(nakke). Ekstra Bladet bringer derfor en del af dem herunder på engelsk.

'You people should be ashamed of yourselves, all this neckativity isn’t right at all.'

'Somebody said he was neckligent'

'He's not from my neck of the woods'

'His neck is still at LARGE!!!'

' I think this is the 5th Ninja Turtle..... Neckelangelo.'

'Y'all leave this man alone! I bet he'd stick his neck out for you if you needed his help.'