Amerikansk toghelt meldes i bedring efter knivstikkeri

Det var ifølge vidner knivstikkeri under et værtshusslagsmål, der sendte Spencer Stone på hospitalet.

Foto: AP
Foto: AP
Følg Krimi

Den amerikanske soldat, som blev hædret for at have været med til at forhindre et angreb om bord på et tog i Frankrig, er i bedring, efter han blev stukket ned uden for en bar i Sacramento, Californien.

Det oplyser det hospital, hvor han er indlagt.

- Han er vågen, i stand til at komme ud af sengen og ved godt mod. Han er i fortsat bedring, lyder det i en meddelelse fra hospitalet.

Torsdag lå han på operationsbordet i to timer, efter han var blevet stukket med kniv flere steder på overkroppen natten til torsdag. Hans tilstand blev beskrevet som alvorlig, da han blev indlagt.

Politiet er ikke kommet med en officiel udtalelse om, hvad der gik forud for knivangrebet, men har givet udtryk for, at episoden ikke har nogen forbindelse til angrebet på det franske tog.

Et øjenvidne siger til tv-stationen CBS, at Spencer Stone tilsyneladende greb ind i et slagsmål mellem en mand og hans kæreste.

Manden havde slået kvinden uden for en bar, og da Stone blandede sig, blev han stukket flere gange.

- Jeg så et stort rødt mærke på bagsiden af hans trøje og sagde til en forbipasserende: Jeg tror, at fyren er stukket ned, fortæller vidnet, Eric Cain, der arbejder i en forretning ved siden af den bar, hvor overfaldet skete.

Stone blev verdenskendt, da han sammen med sine kammerater greb ind over for en 26-årig bevæbnet mand på et højhastighedstog i Frankrig.

Gerningsmanden nåede at såre tre mennesker om bord på toget, inden han blev overmandet af de unge amerikanere, som efter alt at dømme forhindrede en skudmassakre.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind