Anders' hus er blevet stjålet

30-årige Anders Boisen fra Aarhus har fået stjålet sit hus af langfingrede bøller

Huset, som Anders har fået stjålet, stod på en trailer. Begge dele var væk, da han kom ud for at bygge på det. Privatfoto
Huset, som Anders har fået stjålet, stod på en trailer. Begge dele var væk, da han kom ud for at bygge på det. Privatfoto
Følg Krimi

Anders' hus er blevet stjålet. Ja, du hørte rigtigt.

Et hus på seks kvadratmeter er rent faktisk forsvundet fra kolonihaveforeningen Vesterled i Aarhus.

Det skriver TV2 Østjylland.

Huset tilhører 30-årige Anders Boisen fra Aarhus.

- Det er virkelig bittert, fortæller han til Ekstra Bladet om det absurde tyveri.

Huset, som han selv har bygget, stod på en trailer, og tyvene er stukket af med begge dele. Tyveriet skete onsdag aften mellem klokken 17 og 19.30.

- Jeg var på vej hjem fra en vagt og skulle ud at bygge videre på mit koncepthus. Da jeg kom derud, opdagede jeg, at det var væk, og jeg kunne bare se hjulsporene i mudderet, siger Anders Boisen.

- Det var lidt surrealistisk at stå og se, at det manglede. Det var ikke lige det, jeg forventede. Jeg skulle samle mig et par sekunder, før jeg fattede, hvad der var sket.

Bæredygtigt minihjem
Anders Boisen har lagt hjerteblod og hundredvis af timer i det lille hus, som han selv har bygget fra bunden.

- Jeg har planlagt byggeriet siden foråret og gået og købt materialer. Det har været møjsommeligt at bygge, fordi det skulle være bæredygtigt, og det er ikke så nemt at skaffe bæredygtige materialer, så jeg har skullet køre en del for det. Og den sidste måned har jeg så bygget på det, forklarer han.

Artiklen fortsætter efter billedet ...

Anders Boisen har selv udtænkt alt på huset og bygget det fra bunden. Privatfoto
Anders Boisen har selv udtænkt alt på huset og bygget det fra bunden. Privatfoto
 

Huset er blot seks kvadratmeter, men alligevel indeholder det ifølge Anders Boisen alt, hvad man har behov for: badeværelse med regnvandsbruser og komposttoilet, køkkensektion, foldeseng og et lille skriveværksted foran et vindue.

- Det er jo et ekstremt personligt projekt. Det er meget ideologisk, og det er ens eget lille hjertebarn. Jeg har designet det, tegnet det og udtænkt alle de små detaljer, for at det skal gå op i en højere enhed, fortæller han.

Meningen med huset var, at Anders Boisen ville køre det ud til forskellige økosamfund og udforske, hvordan folk lever bæredygtigt, men den plan må han skyde en hvid pind efter, hvis ikke huset bliver fundet.

På Facebook efterlyser han hjælp til at skaffe sit hus tilbage. Ud over naturligvis at kunne genkendes på størrelsen og trailerne, kan man genkende huset på dets fire vinduer, en døråbning uden dør, og at det ikke har nogen yderbeklædning ud over sort tagpap.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.