Angreb mand med to samuraisværd: Anbragt på psykiatrisk

Den 48-årige mand er varetægtsfængslet i fire uger

Se anholdelsen her. Video: LocalEyes

En 51-årig mand blev mandag eftermiddag stukket flere gange i halsen med to samuraisværd under et skænderi med en 48-årig mand.

Den 51-årge måtte opereres for sine skader, men han er uden for livsfare.

Den 48-årige blev umiddelbart efter anholdt af Nordsjællands Politi, og i dag blev han fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Lyngby sigtet for drabsforsøg.

Se mere video hos Local Eyes her.

- Manden er varetægtsfængslet i fire uger i surrogat på et psykiatrisk hospital. Der skal han mentalundersøges som en del af sigtelsen for drabsforsøg, siger Dan Houtved, der er vagtchef hos Nordsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

Hentede sværdene i sin lejlighed
Skænderiet fandt sted i 'bænkmiljøet' i Vangede nord for København mandag eftermiddag. Her kom de to mænd af uvisse årsager op at skændes.

- Det fører så til, at den 48-årige henter to samuraisværd i sin lejlighed, og så tildeler han forurettede de her stik i halsen, sagde efterforskningsleder Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi mandag eftermiddag til Ekstra Bladet.

Den 48-årige tildelte så forurettede flere stik i halsen. Umiddelbart efter anholdt politiet manden og afhørte vidner for at klarlægge hændelsesforløbet.

(Foto: Local Eyes) Krimi Mand stukket ned med samuraisværd