Angrebet af vandbøffel i Wales: En død og to sårede

En 57-årig mand mistede livet i forbindelse med det voldsomme angreb

Her ses nogle vandbøfler i et naturreservat i Wales. Foto: Shutterstock.
Her ses nogle vandbøfler i et naturreservat i Wales. Foto: Shutterstock.

En 57-årig mand er død tirsdag eftermiddag, efter at han i Wales i Storbritannien blev angrebet af en vandbøffel. Hans angiveligt 19-årige søn og en 22-årig kvinde blev også såret i forbindelse med vandbøflens voldsomme angreb.

Det oplyser politiet i Gwent om den voldsomme episode, der fandt sted i en kommerciel ejendom i Gwehelog Monmouthshire i Wales.

Det skriver flere medier heriblandt BBC og Metro.

Der blev tilkaldt både ambulancer og politi til ulykkesstedet klokken ca. 14.50, hvor den 57-årige mand kort efter blev erklæret død på stedet. Den 19-årige hårdt sårede unge mand blev i helikopter fløjet til Universitets Hospitalet i Wales. Ifølge en talsmand fra politiet i Gwent havde han pådraget sig alvorlige kvæstelser under angrebet fra vandbøflen.

Den 22-årige kvinde fik en alvorlig skade i sit ene ben, men hendes tilstand var dog ikke livstruende. Hun blev i ambulance kørt til Royal Gwent Hospitalet. 

Ifølge politiets talsmand blev vandbøflen efterfølgende aflivet. Den nøjagtige adresse, hvor angrebet fandt sted er ikke oplyst. Men der ligger en vandbøffel-farm i området, hvor man laver sæbe af bøflernes mælk.