Anholdt for drab ansat i Forsvaret

En 42-årig mand fremstilles fredag eftermiddag i grundlovsforhør

Den 42-årige, der er anholdt og sigtet for drab på en 47-årig mand på Stengårds Allé i Gladsaxe, blev anholdt på gerningsstedet i morges og fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Glostrup fredag eftermiddag klokken 14.15.

Senioranklager Peter Rask ønsker ikke at udtale sig om sagen forud for grundlovsforhøret. Der er endnu ikke taget stilling til, om dørene vil blive begæret lukkede.

Ekstra Bladet har talt med naboer ved gerningsstedet, der har sagt, at den anholdte var militær-mand, og det bekræfter politiet.

- Det er rigtigt, at den anholdte er ansat i Forsvaret, siger Københavns Vestegns Politi, der dog ikke vil komme nærmere ind på rang eller andre detaljer.

Det samme gør Forsvaret.

- Vi kan godt bekræfte, at manden er ansat i Forsvaret, siger Christer Haven, presserådgiver ved Værnsfælles Forsvarskommando.

Politiet blev kaldt til adressen fredag morgen klokken 7.18 til en anmeldelse om, at en mand var blevet skudt på en bopæl på Stengårds Alle i Gladsaxe.

Der var ifølge Ekstra Bladets ingen øjenvidner til stede ved selve skudepisoden.

Da politi og ambulance kort efter nåede frem til adressen, kunne det konstateres, at en 47-årig mand var afgået ved døden efter skud i overkroppen.

- Vi er fortsat i det indledende stadie af efterforskningen, men på nuværende tidspunkt ligner det et muligt jalousidrab, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.