Anholdt for mord på to-årig datter: 'Hun forstyrrede hans computer-spil'

En mand fra Texas i USA er blevet anholdt og sigtet for at dræbe sin to-årige datter. Angiveligt gik det galt, da hun forstyrrede ham under et computerspil

Foto: Watauga Police Department
Foto: Watauga Police Department

En trist og uhyggelig sag har ramt USA.

I den nordlige del af Texas har politiet anholdt 31-årige Anthony Michael Sanders. Han er sigtet for at have kvalt sin datter i sit hjem i en lille forstad til byen Fort Worth.

Det skriver flere amerikanske medier heriblandt Star-Telegram, der har talt med det lokale politi.

Angiveligt skete drabet, fordi den to-årige datter forstyrrede sin far, mens han spillede computer. Det fortæller Sgt. Jason Babcock fra Watauga police.

- Han var meget involveret i computerspil, og det var noget som han spillede konstant. Hun har måske forstyrret ham på en eller anden måde, siger Sgt. Jason Babcock til Star-Telegram

Var alene hjemme
Ifølge politiet var Anthony Michael Sanders alene med sin datter, da drabet skete. Efterfølgende lagde han hende efter sigende ind i sengen, inden moderen kom hjem.

Her fortalte han så, at han ikke vidste, hvad der var sket, men de friske skader på den lille datter fik politiet til at anholde ham.

- Anthony var den eneste voksne i hjemmet, mens skaderne er blevet påført. Derfor har vi anklaget ham for at have kvalt sin datter, har detektiv B. McComis skrevet i sin rapport under ed.

Sanders blev anholdt d. 15 april i sin mors hjem. Han har tidligere været anklaget for at kvæle sin kæreste og moderen til deres afdøde barn.

Kautionen er sat til én 1 million dollars