Anholdt med to højre-støvler: Sådan lød mandens forklaring

Et varieret udbud af varer, politiet mener er tyvekoster, blev fundet på en 40-årig mand

Det var et varieret udbud af tyvekoster, som en 40-årig mand havde på sig, da han blev tilbageholdt af en vagt i Aarhus i nat.

Den 40-årige mand blev klokken 01.22 tilbageholdt i Netto på Skt. Knuds Torv efter, at vagten på videoovervågningen havde set  manden stikke flere varer inden for jakken, skriver Østjyllands Politi i dagens døgnrapport.

Vagten holdt derfor godt øje med manden, og da den 40-årige var på vej ud af butikken uden at betale, blev han tilbageholdt af vagten, som ringede til politiet.

Da patruljen kom frem, åbenbarede der sig et særpræget udbud af varer  på manden. Der var tre pakker boxershorts, en hårtrimmer og en broccoli fra Netto, og manden erkendte tyveriet af de ting. Men der blev også fundet to nye støvler med prisskilt på ham. Begge støvler var dog højrestøvler og tilmed i forskellig størrelse.

Den 40-årige nægtede at have stjålet støvlerne. Han forklarede, at han havde købt dem på ærlig vis som en gave til sin eks-kæreste. Han kunne dog godt se nu, at der var noget galt med størrelsen, og at der manglede en venstrestøvle, så han ville tage tilbage og bytte støvlerne.

Den forklaring godtog betjentene ikke, og manden blev derfor både sigtet for tyveri af broccoli med mere og for støvletyveriet, beretter  Østjyllands Politi i deres døgnrapport.