Anholdte brødre delte dansevideo under Lisa-jagt

Facebook-profiler giver nye oplysninger om litauiske brødre, der er mistænkte for mordet på Lisa Holm

17-årige Lisa Holm. (Politifoto)
17-årige Lisa Holm. (Politifoto)

Mens svensk politi arbejdede intenst på at finde den myrdede Lisa Holm, opdaterede de to drabsmistænkte litauiske brødre deres Facebook-profiler, som om intet var hændt.

Den ene af brødrene opdaterede seneste sin profil onsdag - tre dage efter, at den 17-årige pige var forsvundet, skriver Expressen.

Facebook-profilen er desuden opdateret med billeder fra området, hvor hundrede af politifolk og frivillige i dagevis ledte efter den svenske pige, hvis lig blev fundet i en lade fredag.

Svenske medier har nye oplysninger om de drabsmistænkte brødre, der arbejder som håndværkere i Sverige.

Den ene af brødrene bliver her hentet ind til afhøring af svensk politi. Først sent fredag aften vælger politiet formelt foretage anholdelse. (Foto: Rumle Skafte) Krimi Medie: Brødre mistænkt for at myrde Lisa

Ifølge Expressen har den ældste af brødrene, der er 35 år, på sin Facebook-profil angivet, at han bor i Blomberg i Sverige. I 2012 blev han gift med en 34-årig kvinde, som også er anholdt i sagen.

Hun kommer fra en by i det nordøstlige Litauen, men hun har et russisk navn, og det meste på hendes profil er på russisk, skriver den svenske avis.

Den yngste af brødrene, der er 31 år, oplyser, at han kommer fra en by i det nordlige Litauen. Begge brødre skriver, at de har gået i folkeskole, men ikke har nogen videregående uddannelse.

Hele Sverige er berørt af den tragiske sag. (Foto: Rumle Skafte) Krimi Svensk politi i rørende Lisa-brev: Sverige er standset

Alle tre anholdte er aktive på Facebook – især den 31-årige mand, der flittigt opdaterede sin profil, mens hele Sverige ledte efter Lisa Holm.

Blandt andet delte han en humoristisk dansevideo, skriver Expressen.

Den 31-årige er angiveligt også gift, og han har lagt en stor mængde billeder ud på sin profil. Blandt andet optræder han på en række billeder fra forskellige byggepladser.

Han har også publiceret billeder med en kvinde og en lille dreng. Det er uklart, om der er tale om hans søn.

Den 35-årige bror er mindre aktiv på Facebook, men han optræder på flere bryllupsbilleder sammen med sin kone.

Krimi Venindernes gribende farvel til dræbte Lisa: - Du er taget fra os

De to litauiske brødre og den 34-årige kvinde blev anholdt fredag nat. De to mænd er drabsmistænkt, mens kvinden er mistænkt for at have dækket over deres forbrydelse.

De anholdte er endnu ikke sigtet i sagen, men senest tirsdag klokken 12 skal de fremstilles for en dommer.