Annonce:
Annonce:

Anklager kræver ti års fængsel til skuespiller for overgreb

To mænd er tiltalt for seksuelle overgreb på otte drenge. En af dem har tidligere blottet sig for børn.

Annonce:
Følg Krimi

Anklagemyndigheden kræver et homoseksuelt par idømt en straf på henholdsvis ti og seks et halvt års fængsel i en omfattende sag om seksuelle overgreb på mindreårige drenge.

De to mænd sidder tirsdag på anklagebænken ved Retten i Svendborg tiltalt for at misbruge otte drenge i alderen 9 til 14 år.

Mændene brugte deres fysiske og psykiske overlegenhed til at begå overgrebene, påstår anklageren, der henviser til, at mændene er langt ældre end børnene, og at der ikke var tale om frivillige kæresteforhold.

- Det er ingen tvivl om, at de tiltalte har udnyttet de her børn på alle leder og kanter. De har opbygget tillid til dem for at få sex.

- Så er børnene sat i en situation, som de ikke kunne sætte grænser for, siger anklager Peter Nygaard-Hansen fra Fyns Politi i sin procedure tirsdag.

Tilliden fra børnene er ifølge anklageren opnået ved, at den 31-årige har leget med drengene og talt med dem om eksempelvis deres seksualitet.

De to mænd på 21 og 31 år er amatørskuespillere i Nyborg og har blandt andet optrådt en række gange ved Nyborg Voldspil - et friluftsteater i byen.

I 2003 fik den 31-årige to bøder for at blotte sig og onanere over for flere mindreårige drenge. Han indrømmer selv, at han er tiltrukket af unge drenge, og ifølge anklagemyndigheden er han pædofil.

Begge tiltalte erkender seksuelt samkvem med drengene, men nægter, at det er foregået mod drengenes vilje.

Overgrebene bestod både i anale samlejer og blufærdighedskrænkelse. Det stod på i adskillige måneder, hævder anklagemyndigheden.

Begge mænd har siddet varetægtsfængslet siden henholdsvis juli og oktober sidste år.

Der ventes dom i sagen 11. oktober.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: