Ann-Sofies eks tiltalt for hundedrab og chikane: Nu er dommen faldet

Den 26-årige M. er dømt for 59 forhold af chikane, hundedrab, indbrud og færdselsovertrædelser

Ann-Sofie Bjørks liv har været et helvede, siden hun slog op med sin ekskæreste. Noget af det, der gør mest ondt er, at hendes to hunde blev stjålet og pint ihjel. Fotos: Per Rasmussen
Ann-Sofie Bjørks liv har været et helvede, siden hun slog op med sin ekskæreste. Noget af det, der gør mest ondt er, at hendes to hunde blev stjålet og pint ihjel. Fotos: Per Rasmussen

RETTEN I ROSKILDE (Ekstra Bladet): - Den her sag slutter her i forhold til familien Bjørk.

Med disse formanende ord og et alvorstungt blik ned på den tiltalte, gjorde retsformanden i Retten i Roskilde det klart, at en 26-årig mand skal slutte sin systematiske forfølgelse og chikane af Ann-Sofie Bjørk og hendes mor Bitten, som har stået på gennem et år.

Det skete, efter retten netop havde idømt ham ni måneders ubetinget fængsel, hvilket var en fuld udnyttelse af den strafpåstand, som anklageren kom med. Derudover fik han frakendt førerretten i to år.

Han er fundet skyldig i 59 forhold. Herunder tre tilfælde af livsfarlig chikanekørsel, et års chikane og for at have aflivet sin ekskæreste Ann-Sofie Bjørks to hunde på en måde, der havde karakter af mishandling.

Her lagde retten vægt på, at undersøgelsen af hundene har vist, at de havde jord i munden, der er kommet i forbindelse med aflivningen.

-  Det harmonerer ikke, at det er sket på et badeværelse, som du har forklaret, sagde retsformanden med henvisning til, at den tiltalte har forklaret, at det var en anden, der dræbte hundene.

Derudover lagde retsformanden ikke skjul på, at han fandt især Ann-Sofie og Bitten Bjørks forklaringer meget sikre og meget troværdige, og at de sagde, at de var usikre, når det var tilfældet.

Den 26-årige valgte at tage betænkningstid i forhold til at anke dommen.  Han skal foreløbigt stadig sidde varetægtsfængslet.

Han skal desuden betale 20.000 kroner i erstatning til både Bitten og Ann-Sofie Bjørk.

Tiltalt for hundedrab og et års chikane: - Jeg er ved at have forstået det nu

Tiltalt for stalking og hundedrab erkender indbrud, men: Medgerningsmand slog hundene ihjel