Annonce:
Annonce:

Aparte adfærd: Latexmand gør ikke noget

Ifølge Nordsjællands Politi har 'Latexmanden' ikke gjort nogen fortræd, men han har skabt utryghed flere gange siden 2019 omkring Tisvilde Hegn

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Mandag indløb endnu en anmeldelse til Nordsjællands Politi om den såkaldte 'Latexmand'.

En borger havde på sin tur i skoven mødt en latexklædt mand siddende med et reb om sig - og det er ikke den første borger, der er stødt på den mystiske mand i samme område.

Siden december 2019 har en mand i latex nemlig på syv-otte forskellige dage skabt utryghed blandt borgere, der er gået tur ved Tisvilde Hegn. I nogle tilfælde har politiet modtaget flere henvendelser fra borgere, der har set ham samme dag.

Latex, oilskinsfrakke og fiskerhat
Ifølge politikommissær hos Nordsjællands Politi Morten Riisager Pedersen formoder politiet, at der er tale om den samme mand.

Annonce:

Manden har i de fleste tilfælde været iført en mørk latexdragt og en maske for ansigtet. I andre tilfælde har vidner beskrevet en mand iført en blank oilskinsfrakke. Flere gange er han set med en fiskerhat på, nærmere bestemt en sydvest.

- Det er en person, der går rundt meget aparte klædt, og det skræmmer folk, når de møder ham. Ud over at han en enkelt gang har haft en blufærdighedskrænkende adfærd, så har han ikke gjort nogen noget. Det er jo ikke ulovligt at tage noget aparte tøj på og tage ud i skoven, siger politikommissæren til Ekstra Bladet og understreger, at manden ikke er løbet efter nogen eller har grebet fat i nogen.

- Men er der noget problem i at iføre sig latexdragt og lægge sig i skovbunden?

- Ja, det er der, for det er en utryghedsskabende adfærd, manden udviser. Og derfor vil politiet rigtig gerne snakke med ham og prøve at fortælle ham, at det skal han lade være med at gøre. For folk bliver skræmt.

Vil snakke med ham
- Hvorfor gør man sådan noget?

Annonce:

- Det ved jeg ikke. Det er derfor, vi gerne vil snakke med ham. Måske han skal hjælpes til at møde nogle andre mennesker på en anden måde.

Politiet formoder, at der er tale om den samme mand i de forskellige tilfælde, men der er endnu intet, som er sikkert. Men fælles for beskrivelserne, politiet har fået af manden, er, at der er tale om en relativt høj og tynd mand.

- Vi ved jo ikke, om det er den samme, der har gjort det alle gange, eller om der er en person, der har gjort det nogle gange, og så er der nogle andre, der synes, det kunne være spændende at prøve selv.

Morten Riisager Pedersen opfordrer folk til at ringe til politiet med det samme, de ser ham, så de kan få opsporet manden og talt med ham. Man skal ikke kontakte ham, men gå væk såfremt, man møder 'Latexmanden'.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hvis du vil høre mere om 'latexmanden', så lyt til Ekstra Bladets podcast 'Afhørt' herunder eller din foretrukne podcastapp.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: