Annonce:
Annonce:

Arabisk-talende mand amok på buschauffør: Overfald har racistiske undertoner

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser hjælp fra offentligheden til at finde en arabisk udseende mand, som sent fredag aften overfaldt en buschauffør med afrikansk baggrund i Haderslev

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Der var muligvis racistiske undertoner i et overfald på en buschauffør med afrikanske rødder, som skete fredag aften klokken 22.08 på rutebil-stationen i Haderslev. Overfaldet skete i bussen med linjenummeret 123, som kører mellem Haderslev og Aabenraa.

Det oplyser vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, til Ekstra Bladet.

Politiet efterlyser hjælp fra offentligheden til at få identificeret overfaldsmanden, som står til at blive sigtet for både vold og for trussel om vold.

- Der sker det, at bussen holder på busstationen. Der sidder en passager, som ser ud til at småsove. Chaufføren vender sig om og kigger på ham. Det får passageren til at tænde helt af. Han går op og tager fat i kravetøjet på chaufføren og råber nogle ting på arabisk. Han spytter også på chaufføren, siger Erik Lindholdt til Ekstra Bladet.

Buschaufføren kan også arabisk. Han har fortalt politiet, at han blev kaldt flere nedværdigende ting, ligesom han blev truet med en ordentlig omgang prygl.

- Der er muligvis nogle racistiske undertoner i det, manden siger til chaufføren, forklarer vagtchefen.

Et vidne var også til stede i bussen og overværede optrinnet. Vidnet har ifølge vagtchefen samme opfattelse af, hvad der skete, som buschaufføren har.

Gerningsmanden til overfaldet beskrives som mellem 40 og 50 år, 185 centimeter, arabisk udseende med grå stænk i håret og med et kraftigt overskæg. Manden havde muligvis også skægvækst på hagen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: