Rigspolitichefen filmet med 170 km/t

En bilist på en sjællandsk motorvej har filmet rigspolitichef Torsten Hesselbjerg med en hastighed på 170 kilometer i timen - Se videoen her

Videofilmen synes at vise, at Rigspolitichefens bil nåede op over 170 kilometer i timen.
Videofilmen synes at vise, at Rigspolitichefens bil nåede op over 170 kilometer i timen.
Følg Krimi

Landets øverste chef inden for politiet, rigspolitichef Torsten Hesselbjerg, blev mandag eftermiddag videofilmet af en bilist på motorvejen mellem Sorø og Ringsted med en hastighed på 170 kilometer i timen, skriver Ekstra Bladet tirsdag.

Torsten Hesselbjerg siger, at han mandag kørte med en chauffør på strækningen undervejs mellem to møder på Bygholm Parkhotel i Horsens og Slotholmsgade i København, men benægter, at chaufføren på noget tidspunkt kørte for stærkt. Det stemmer ikke helt med den måling, som den videofilmende kilde har gennemført.

Torsten Hesselbjerg blev filmet over en strækning på 12-13 kilometer. Det varede fire minutter og svarer til en gennemsnitsfart på 180 kilometer i timen. Rigspolitichefen oplyser, at han gennemførte den cirka 265 kilometer lange tur på to timer og 30 minutter og havde to tissepauser undervejs.

Hvis man Michelins ruteplanlægger, så varer en biltur fra Horsens til Slotsholmsgade midt i København i alt 3 timer og 7 minutter. Ifølge Krak kan turen gennemføres på 2 timer og 42 minutter. Ingen af de to tager højde for tissepauser og vejarbejde undervejs.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde