Ny sex-sag ryster Tønder

En ung mand fra Tønder-egnen er netop blevet dømt for at have haft sex med sine små kusiner. Misbruget begyndte, da pigerne var omkring syv år

Sex-overgrebene mod de to kusiner har fundet sted på en legeplads. (Arkivfoto: Ole Steen)
Sex-overgrebene mod de to kusiner har fundet sted på en legeplads. (Arkivfoto: Ole Steen)
Sagen om den nu 11-årige pige, der gennem længere tid er blevet holdt som sex-slave af sin far, har ikke bare rystet Tønder og Sønderjylland. Flere politikere, organisationer og ikke mindst en stor del af den danske befolkning er oprørte over, at sådan et misbrug kan finde sted her i landet.

Knapt har det først chok over sagen om de uhyrlige sex-overgreb mod den lille pige lagt sig, før Tønder rammes af en ny sag om seksuelt misbrug.

Ifølge Jydske Vestkysten blev en ung mand torsdag idømt et år og ni måneders fængsel for i en periode på over fem år at havde sex-misbrugt sine to kusiner. Overgrebene begyndte, da pigerne var i syv-otte års alderen, og de ophørte først sidste sommer, da pigerne brød deres tavshed.

Manden skal afsone seks måneder af sin dom, resten af straffen blev gjort betinget med bestemmelser om behandling og tilsyn. Den dømte skal derudover betale erstatning på 50.000 kroner til hver af pigerne.