Annonce:
Annonce:

Robert Hansen overfaldt kæresten

Skuespiller Robert Hansen tævede onsdag nat sin kæreste foran chokerede øjenvidner

Annonce:
Følg Krimi
Skuespiller Robert Hansen - kendt fra 'Anja og Viktor' og for to kokainsigtelser - tævede onsdag nat sin kæreste foran chokerede øjenvidner. Kæresten og skuespilkollegaen, 25-årige Mira Wanting, fik mindst et slag i ansigtet under et voldsomt skænderi på diskotek Barfly i Løvstræde i København, fortæller flere af hinanden uafhængige øjenvidner samstemmende til Ekstra Bladet.

Overfaldet skete klokken 01.00 om natten under arrangementet 'Very Disko', hvor en stor del af Københavns jetset-miljø var samlet.

Robert Hansen og Mira Wanting er nu gået fra hinanden.

KASTEDE MIRA I GULVET
Skænderiet tog sig voldsomt ud i mængden af mennesker på diskoteket.

Øjenvidnerne fortæller til Ekstra Bladet, at Robert Hansen og Mira Wanting pludselig begyndte at skændes højlydt. Det kammede over for Robert, der gav sin kæreste mindst en lussing i ansigtet. Mira Wanting forsøgte derefter at flygte over i et hjørne af lokalet. Robert Hansen løb efter den skrækslagne skuespiller-kæreste, greb fat i hende og kastede hende voldsomt ned i gulvet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var Robert Hansen så ophidset, at han smed hende meget hårdt ned i gulvet. Så hårdt, at Mira Wanting måtte humpe væk, fortæller en chokeret bargæst.

Dørmænd på stedet greb ind og tog fat i Robert Hansen, der blev slæbt ud på gaden. Mira Wanting slap fri og blev trøstet i armene på en veninde.

Voldsepisoden blev dog ikke meldt til politiet.

VANT TIL VOLD
Det er ikke første gang, Robert Hansen er involveret i en voldsepisode. Tidligere i år gik det ud over Mira Wantings eks-kæreste Bastian Møller, som blev sparket over benet og slået hårdt i hovedet af Robert Hansen på diskotek Rosie McGee's i København. Det skete, efter eks-kæresten blot havde talt med Mira Wanting.

Robert Hansen har også været sigtet for besiddelse af kokain. Først blev han to gange i efteråret 2001 taget for besiddelse af det hvide pulver. Og knap havde dønningerne i pressen lagt sig, før den 23-årige skuespiller atter blev stoppet af politiet med kokain på lommen.

Robert Hansen udtalte under disse afsløringer til Ekstra Bladet, at han følte sig som en jaget mand, men at han havde lagt nattelivets vilde udskejelser på hylden til fordel for et liv som reserve-far for Mira Wantings datter på fire.

IKKE KÆRESTER MERE
Robert Hansens agent, Helle Hammer, bliver overrasket, da Ekstra Bladet konfronterer hende med den voldsomme episode på Barfly.

- Jeg troede, han havde oppet sig og var blevet familiefar, sagde hun sent i går.

Efter at Helle Hammer havde talt med de to skuespillere, lød beskeden til Ekstra Bladet:

- Jeg har talt med dem begge to, og de er ikke kærester mere. Men de har ingen kommentarer til voldsepisoden.

fred@eb.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: