Annonce:
Annonce:

Se billederne: Jagter vidner i grov voldtægtssag

ER DU EN AF DEM PÅ BILLEDERNE? Nordsjællands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder af potentielle vidner i håb om, at de kan komme på sporet af gerningsmanden i grov voldtægtssag fra Helsingør. Se billederne herunder.

Politiet håber at komme i kontakt med personerne øverst på billedet, som den 18-årige kvinde passerede kort før hun blev overfaldet. Bemærk at farverne kan være anderledes på grund af natoptagelse. Politifoto.
Politiet håber at komme i kontakt med personerne øverst på billedet, som den 18-årige kvinde passerede kort før hun blev overfaldet. Bemærk at farverne kan være anderledes på grund af natoptagelse. Politifoto.
Annonce:
Følg Krimi

Politiet har nu offentliggjort overvågningsbilleder, der forhåbentlig kan hjælpe med til at pågribe gerningsmanden fra en voldtægt i Helsingør sidste weekend.

Billederne stammer fra cykelforretningen Henriks Cykler og er fra kort tid før kvinden blev overfaldet. Politiet vil derfor gerne have fat i de personer, der optræder på billederne, for at høre, hvorvidt de har set noget.

Læs også:

Cowboybukser, pigegruppe og mand efterlyses i voldtægtssag

Har måske set noget

Det drejer sig dels om en gruppe unge, som kvinden passerede kl. 04.07 natten mellem langfredag og påskelørdag. De unge ventede på at blive samlet op af en bil, da den 18-årige kvinde kom forbi.

- Vi vil meget gerne i kontakt med dem, for måske har de set et eller andet i minutterne, mens de stod og ventede, siger Henning Svendsen, vicepolitiinspektør i Nordsjællands Politi, til ekstrabladet.dk.

Annonce:

Kvinden blev overfaldet kort efter hun passerede cykelforretningen. Her trak gerningsmanden huen ned foran øjnene på hende og førte hende fra Kongevejen ned til Helsingør Roklub, hvor han bagbandt hende og voldtog hende. Herefter blev hun ført tilbage til Kongevejen kun iført trusser og jakke.

Læs også:

18-årig bagbundet af voldtægtsmand

Håber folk giver sig til kende

Overvågningsbillederne fra cykelhandleren viser foruden gruppen af unge en person, som gik forbi omkring et kvarter senere. Nordsjællands Politi håber derfor også på, at han vil henvende sig, hvis han har set noget.

- Han kan ikke være den, der har haft kontakt med den voldtagne, men han har måske gjort sig nogle iagttagelser, som vi kan bruge, siger Henning Svendsen.

Politiet appellerer kraftigt til, at folk henvender sig, hvis de har set noget, der kan hjælpe i efterforskningen.

- Vi satser på, at de mennesker, vi ved har været nede i området, giver sig til kende. Og der er ingen af dem, der er mistænkt på nogen måde, så det er alene som vidner, understreger Henning Svendsen.

Læs også:

Voldtægtsmand afslørede: Jeg er fra Rumænien

Afventer tekniske beviser

Annonce:

Politiet venter fortsat på resultaterne fra DNA-spor og andre tekniske beviser, og håber derfor på, at vidner kan hjælpe med at finde frem til sexforbryderen.

- Det vi har lidt imod os er, at det sneede på det tidspunkt, så folk går lidt og skutter sig. Så vi har ingen idé om, hvor meget man lægger mærke til i gadebilledet, siger Henning Svendsen.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Se interaktivt kort over hændelsesforløbet op til voldtægten her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: