Annonce:
Annonce:

18-årig bagbundet af voldtægtsmand

Voldtægtsmand og offer spottet på overvågningsvideo kort før voldtægt, hvor gerningsmanden bagbandt sit offer

Annonce:
Følg Krimi

Det var under trusler om at blive slået ihjel, at en 18-årig kvinde fra Helsingør tidligt lørdag morgen så sig nødsaget til at følge en overfaldsmands ordre, hvilket resulterede i en brutal voldtægtssag.

I første omgang troede den 18-årige kvinde, som var på vej hjem fra en fødselsdagsfest i byen, at manden der greb hende bagfra, blindede hende med hendes hue og holdt hende fast om armene, ville udsætte hende for et røveri.

- Hun får derfor vippet nogle mønter op ad lommerne, så de lander på jorden, men det var han slet ikke interesseret i, forklarer vicepolitiinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

Annonce:

Bundet med plastik
Manden fører dernæst kvinden ned af Kongelundsvej, videre ad Stubbedamsvej og frem til Sønder Strandvej, hvor Roklubben ligger. Bag nogle skure - et meget øde sted - tvinger han hende til at lægge sig ned på jorden og hiver hendes bukser og trusser af. Samtidig bagbinder han hende med en form for plastik, som han snører rundt om hendes håndled, oplyser vicepolitiinspektøren.

Kvinden havde da under den efterfølgende undersøgelse også mærker på håndledene.

Herefter gennemførte manden en fuldbyrdet voldtægt af kvinden, der grundet truslerne ikke turde gøre yderligere modstand. Under hele seancen var den 18-årige konstant blindet af sin nedtrukne hue, og hun kan derfor stort set ikke give noget signalement af gerningsmanden.

Video afslører gerningsmandens rute
Men politiet har dog via den foreløbige efterforskning fundet frem til overvågningsvideo fra et autoværksted på den rute, hvor voldtægtsmanden førte sit offer. Her er klokken ca. 04.30.

Annonce:

- Vi kan her se, at der går to personer utrolig tæt. De går så tæt, at det faktisk ligner en person med fire ben. Desværre er det så mørkt, så vi ikke kan se dem, men til gengæld kan vi fastslå hans højde til at være ca. 180-185 cm. Kvinden har desuden beskrevet ham som værende slank og stærk. Og han var formentligt iført mørkt tøj, lyder det fra Henning Svendsen.

Han opfordrer også folk, taxachauffører eller andre natteravne i området - Kongelundsvej og Stubbedamsvej - som evt. har set et par gå meget tæt sammen på gerningstidspunktet om at kontakte politiet.

Samtidig efterlyser politiet også henvendelser fra borgere, som måtte observere eller finde en efterladt form for plastik, evt. en minestrimmel fra noget vejarbejde eller lignende materiale, som gerningsmanden kan have efterladt i en have, i vejkanten eller andre steder.

Truede med at slå hende ihjel
Da gerningsmanden havde overfaldet kvinden bagfra og blindet hende, fortalte han hende desuden, at han var fra Rumænien og var over 30 år. Om dette er et taktisk træk for at vildlede politiet vides ikke.

- Vi har ingen indikationer på, at dette skulle være tilfældet. Ikke andet end hans udtalelse. Og at han snakker gebrokkent engelsk, lyder vurderingen.

Annonce:

Efter voldtægten fjernede gerningsmanden plastikken fra kvindens håndled og tvang hende igen på benene. Herefter lod han sit offer vide, at hun - fortsat blindet med huen over øjnene - skulle gå op mod Kongevejen og ikke måtte se sig tilbage.

- Ellers ville han slå hende ihjel, siger Henning Svendsen om den rå og brutale episode.

Først efter ca. 40 meter at have famlet sig frem langs parkerede biler, havde kvinden mod til at fjerne huen og se sig tilbage. Men gerningsmanden havde taget benene på nakken og formentligt flygtet til fods i den anden retning.

Den 18-årige løb efterfølgende hjem til sin kæreste, som slog alarm til pigens forældre og dernæst til politiet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: