Nyt skyderi i København: Tre mænd anholdt

Politiet tilbageholder tre personer efter et skyderi i hovedstaden. Hospitaler er blevet tjekket for sårede

Tre mænd blev anholdt efter skyderiet i Københavns Nordvestkvarter. Det er endnu uvist, om de har noget med skyderiet at gøre. Foto: Mogens Flindt
Tre mænd blev anholdt efter skyderiet i Københavns Nordvestkvarter. Det er endnu uvist, om de har noget med skyderiet at gøre. Foto: Mogens Flindt
Følg Krimi

Tre mænd sidder stadig fængslet her til morgen, efter de blev fængslet i relation til en skudepisode i Københavns Nordvestkvarter i aftes. Her blev der affyret flere skud på åben gade på Frederiksborgvej, men der er dog ikke noget, der tyder på, at nogen er blevet ramt.

Det er endnu uvist, om de tre mænd skal fremstilles i grundlovsforhør.

- Lige nu er der ikke taget stilling til noget i relation til det, siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Morten Smith, til ekstrabladet.dk.

Københavns Politi ved endnu ikke, præcis hvor mange gange der er blevet trykket på aftrækkeren.

- Vi har haft kontakt til hospitalerne for at sikre, at der ikke er nogen, der kommer ind med skudsår. Og der har vi i hvert fald ikke fået nogen meldinger om, at der skulle være kommet nogen ind, siger central efterforskningsleder Robert Jensen til Ritzau.

- Vi har heller ikke fundet nogen tegn på det ude på gerningsstedet. Vi har ikke fundet blodspor, tilføjer han.

Ikke klarhed
Efter skyderiet har politiet anholdt tre personer. Mændene er blevet tilbageholdt på Frimestervej, der også ligger i Nordvestkvarteret, og politiet vil afhøre dem i løbet af natten til torsdag.

- Vi skal have fundet ud af, om de har nogen rolle i det her, siger Robert Jensen.

Politiet har arbejdet på gerningsstedet hele aftenen, men har foreløbig ikke klarhed over, hvad der er sket.

- Vi har ikke fundet anslagsmærker, og vi har ikke fundet noget andet særligt, der kan gøre os klogere. Så vi har ikke andet at gå efter end anmeldelserne, der gik på, at der var blevet skudt flere gange. Det er det, vi arbejder ud fra, siger Robert Jensen.

Københavnsområdet oplever i øjeblikket en bølge af skyderier, som hænger sammen med en opblussen af konflikten på bandeområdet. Mandag blev der affyret skud i både Bagsværd, Hvidovre og København.

I de forgangne uger har politiet både i København og på Københavns Vestegn gennemført store politiaktioner mod bandemiljøet.

Det har blandt andet resulteret i varetægtsfængsling af 20 personer fra bandesammenslutningen Loyal to Familia. Aktionerne synes dog ikke at have lagt en dæmper på den ulmende uro.Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Lad os hermed rose de radikale