Annonce:
Annonce:

Værebro-skyderi: Var du ved at ramme gerningsmændene?

Politiet leder efter en varebil, som kan være det eneste spor politiet har efter et nyt skyderi i Værebro lørdag aften

Annonce:
Følg Krimi


Før musen hen over kortet for yderligere detaljer.

Lørdag aften klokken lidt over halv ti flygtede en mørk varebil med lynets hast fra endnu et skyderi i Værebro i Bagsværd.

Adskillige skud var netop blevet affyret mod en tilfældig familiefar, der kom kørende i sin bil med to barnestole.

Gerningsmændene i bilen ramte ham i håndleddet.

Efterfølgende flygtede de i sydgående retning fra Værebrovej mod motorvejen. Og her, i et t-kryds, der også er en del af Værebrovej, var flugtbilen ved at kollidere med en tilfældig forbipasserende bilist, som kørte på tværs i krydset.

Bilisten kørte efter episoden mod vest ad Værebrovej.

Læs også:

Nyt skyderi i Værebro: 28-årig ramt i armen

Annonce:

- Et vidne kan fra sin lejlighed se, at varebilen forlader området. Vidnet ser, at en bil er nødt til at bremse hårdt op, da gerningsmændene kommer kørende i varebilen, siger efterforskningsleder ved Vestegnens Politi, Ole Nielsen, til ekstrabladet.dk.

- Vidnet, som bremsede hårdt op, har sandsynligvis en god beskrivelse af varebilen, siger han.

Politiet mener, at der er tale om en grøn eller blå varebil med hvid skrift på siden. Der kan være tale om en Peugeot, men det er usikkert.

Det er det 28-årige offer, der har beskrevet varebilen.

Se stor grafik: Her styrer banderne

Der er ofte set, at biler er blevet afbrændt efter den seneste tids drive-by skyderier i Københavnsområdet, men der er indtil videre ikke fundet nogen udbrændte varebiler.

Varebilen er meget vigtig for politiet, da de ikke har andre spor at gå efter, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Kim Madsen til ekstrabladet.dk.

Annonce:

- Vi er meget på bar bund i forhold til nye spor. Sådanne sager er specielle, fordi de foregår over så kort en periode. Det tager måske få minutter. Så vi vil meget gerne snakke med folk, der har set eller hørt noget som helst, siger Kim Madsen

I denne uge har mere end 1 00 politifolk gennemført en storstilet aktion rettet mod bandemiljøet i blandt andet Værebro. Under aktionen blev 39 personer anholdt og 23 skydevåben beslaglagt - heriblandt maskinpistoler.

Den massive politiaktion sker efter en lang række af volds- og skudepisoder i blandt andet Skovlunde, Høje Gladsaxe og i Værebro.

Senest onsdag blev der affyret seks skud mod en hundelufter fra en bil. Hundelufteren var forholdsvis ukendt af politiet. Og senere onsdag aften blev en 30-årig mand stukket adskillige gange med en kniv på en parkeringsplads i Ballerup. Manden afgik ved døden fredag eftermiddag på Rigshospitalet.

Københavns Vestegns Politi vil meget gerne i kontakt med personen, som kan henvende sig på telefon 43861448 døgnet rundt.

Ved du noget? Giv os et tip på sms/mms 1224 (alm. takst) eller på mailen 1224@eb.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: