Annonce:
Annonce:

Disse mænd mistænkes for groft overfald på gravid kvinde

Politiet efterlyser nu fire mænd, der mistænkes for at stå bag groft overfald på gravid kvinde i Valby

Annonce:
Følg Krimi

Københavns Politi har nu frigivet overvågningsbilleder af fire mænd, der mistænkes for at stå bag et groft overfald på en gravid kvinde i Valby onsdag aften. Kvinden fik knytnæveslag i ansigtet og på armen og blev sparket i maven og efterfølgende - ifølge kvindens familie - frarøvet 30.000 kroner.

Overfaldet skete blot 50 meter fra kvindens mors rækkehus i Valby, men politiet arbejder ud fra en teori om, at de fire mistænkte personer har fulgt efter kvinden fra minimum Nørrebro station.

Højgravid overfaldet: - Hun græder konstant

- Vi mistænker dem, fordi de udviser mistænkelig adfærd. Ud fra overvågningsbillederne ser det ud som om, at de skygger den forudrettede, siger politiassistent Rasmus Nielsen fra Station City til ekstrabladet.dk.

Annonce:

Går langs væggen
Han fortæller, at de fire personer er delt op to og to, A+B og C+D. Overvågningsbilleder fra Nørrebro station viser, at kvinden går op ad trappen til spor 12 for at tage s-togslinje F mod Ny Ellebjerg til Vigerslev Allé klokken 16.26.

Efterfølgende går A+B op ad trappen. De går langs væggen, som man nu gør, når man følger efter nogen og ikke vil opdages. De standser op for at snakke med C+D og genoptager herefter skygningen af forurettede.

De går parvis ind i toget, som ankommer til Vigerslev Allé klokken 16.33. Under turen har mændene delt sig op, og de forlader toget ved fire forskellige udgange.

Her genoptager de skygningen af forurettede. Personerne stopper op på perronen og kigger sig over skulderen for at se, om de andre er med.

Herefter er det tilbage til normal opstilling, hvor A+B går forrest, med C+D i hælene.

Video stopper ved Vigerslev
Her stopper videoovervågningen indtil videre, og Rasmus Nielsen understreger, at personerne indtil videre kun er mistænkte.

Annonce:

Kvaliteten af overvågningsbillederne er meget dårlig, så han vil endnu ikke komme ind på et nærmere signalement af de mistænkte. Han venter lige nu på at modtage overvågningsbilleder inde fra s-toget.

Har du en idé om, hvem mændene på billederne er, skal du kontakte Københavns Politi på telefonnummer 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: