Far anholdt for knivdrab på søn

En 46-årig mand blev søndag morgen anholdt og sigtet for knivdrab på sin 20-årige søn Simon Skovmand. Det skete på faderens bopæl i Storegade i Bramming nær Esbjerg

En 46-årig mand blev søndag morgen anholdt og sigtet for knivdrab på sin 20-årige søn Simon Skovmand. Det skete på faderens bopæl i Storegade i Bramming nær Esbjerg.Læs også:

Ung mand fundet død, formentlig dræbt

Sønnen blev fundet i opgangen liggende død af et knivstik i brystet.

Den 20-årige var kommet hjem til Bramming for at fejre jul sammen med sin far. De mødtes på et værtshus og drak nogle øl, før de tog hjem til faderen.

- Han var en god fyr, der kendte mange i Bramming. Det seneste halve år boede og arbejdede han på Malta – mest som et eventyr, siger en flok unge mænd, som ekstrabladet.dk mødte søndag eftermiddag i porten foran faderens opgang. De tændte lys for deres gamle kammerat.

- Vi er vokset op sammen med ham, har gået i skole sammen med ham i ti år og har spillet fodbold sammen med ham. Det her er et chok for os, siger en af de gamle kammerater.Den 46-årige far var lørdag aften til ishockeykamp i Esbjerg, før han mødtes med sin søn på værtshuset, fortæller en kilde til ekstrabladet.dk

Politiet har det meste af dagen haft afspærret et større omåde i Storegade, og flere kriminalteknikere undersøgte trappeopgangen.

Betjentene havde desuden hunde med, der undersøgte nogle bede ved en parkeringsplads.

Mange af naboerne blev i morges vækket af blå blink.

Efterforskningsleder Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi, kan ikke fortælle hvad der er sket op til drabet af Simon Skovmand, da politiet endnu ikke har haft mulighed for at afhøre den unge mands far.

- Det har taget tid med at få ham undersøgt af læger og retsmedicinere, oplyser Bent Thuesen.