Annonce:
Annonce:

Fortsat mystik om Pedro-drab

Politiet beder om hjælp efter knivdrab på Christianshavn

Annonce:
Følg Krimi

Det er fortsat mange bump på vejen, før drabet på Pedro Al-Neema er endeligt opklaret.

Han blev fundet fatalt kvæstet af knivstik kort før klokken 21 på stisystemet ved voldene på Christianshavn, København, 12. marts i år.

Den 24-årige mands liv stod ikke til at redde. Han døde på sti-systemet trods redningsfolkenes ihærdige indsats.

6. september i år anholdt politiet en 18-årig, der blev sigtet for drabet. Manden har tilstået drabet overfor både politiet og enkelte bekendte. Alligevel kører sagen langt fra i olie.

Og igen opfordrer politiet derfor folk, der eventuelt sidder inde med viden i sagen, om at henvende sig.

Annonce:

På påvisningstur
- Den 18-årige er psykisk uligevægtig. Selv om han i første omgang har tilstået drabet, er der stadig en del uklarheder. Blandt andet mangler vi kniven. Og senest har den sigtede nægtet drabet, selv om han stadig erkender at have været på gerningsstedet, siger Hans Erik Raben, souchef, personfarlig kriminalitet, Københavns Politi.

- I går gennemførte vi en såkaldt påvisningstur, hvor vi tog den sigtede med ud på gerningsstedet. Og der er fortsat nogle ting, der underbygger sigtelsen. Blandt andet er der detaljer ved hans forklaring, som kun politiet og gerningsmanden burde kende til, siger Hans Erik Raben.

- Vi mangler stadig at klarlægge stor del af den sigtedes færden på dagen op til drabet, ligesom vi også mangler at klarlægge hele hans omgangskreds for derved at få belyst sagen den vej rundt, siger Raben.

- Den sigtede er fortsat beskyttet af navneforbud. Derfor kan vi ikke offentliggøre billede af ham. Men i hans omgangskreds kender alle til, at den 18-årige er anholdt og sigtet i sagen. Det hersker der ingen tvivl om, forklarer Raben.

- Især hører vi gerne fra folk, der kender den sigtede, og som eventuelt kan hjælpe med at kast lys over sagen, siger Raben.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: