Hells Angels forbudt i Berlin

Nu er politiet i gang med at beslaglægge klubhuset

De tyske myndigheder har lukket Hells Angels klubhus i Berlin. Foto: Theo Schneider / Demotix
De tyske myndigheder har lukket Hells Angels klubhus i Berlin. Foto: Theo Schneider / Demotix

Politiet i den tyske hovedstad, Berlin, er i gang med at gennemsøge og beslaglægge inventar, og hvad der ellers er i rockerbanden Hells Angels Berlin Citys klubhus.

En domstol i Berlin afgjorde i sidste uge, at Hells Angels er forbudt i hovedstaden, og nu er ordensmagten så i gang med den mere praktiske del af arbejdet.

Egentlig var det meningen, at politiet skulle rykke ind i klubhuset onsdag morgen, men denne aktion blev fremrykket til tirsdag aften, fordi der var mistanke om, at tidspunktet for aktionen var røbet til den nu forbudte rockerbande.

50 betjente involveret
- Ved middagstid skal vi have beslaglagt inventaret i klubhuset. Det gælder også en række motorcykler, siger en talsmand for politiet.

Omkring 50 betjente er involveret i aktionen.

Samtidig er politiet i gang med at undersøge, om og i givet fald hvordan oplysninger om den planlagte aktion mod klubhuset er lækket.

Der har i øvrigt været aktioner mod rockere adskillige steder i Nordtyskland. Omkring 1200 betjente har gennemsøgt bordeller, værtshuse og lejligheder med tilknytning til rockere i Kiel, Hannover og Hamburg.