Oddset-Janni: Jeg er rystet

Den tidligere reklame-babe risikerer tre års ubetinget fængsel

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

Tre år bag tremmer. Det er de dystre udsigter for Janni Christensen, hvis retten dømmer hende efter anklagerens påstand.

Hun står tiltalt for at have malket en ældre, syg mand for en formue og medicineret ham i forening med en (tidligere) veninde og en ældre mand, der begge har navneforbud.

I går holdt anklageren sin afsluttende procedure i Københavns Byret i sagen, der efterhånden har kørt siden september sidste år med adskillige pauser undervejs.

Læs også:

Sådan reagerede Oddset-Janni på eksmands forklaring

Her krævede anklageren, ifølge Janni Christensen, ikke under tre års ubetinget fængsel til hende og den ældre mand samt en behandlingsdom til den tredje tiltalte. Desuden mente anklageren, at det var bevist, at Janni Christensen har brugt lidt under to millioner kroner af den ældre mands penge.

Strafpåstanden kom bag på den tidligere Oddset-pige.

- Jeg var i chok. Jeg er stadig ikke kommet mig over det. Jeg tænkte, at det var en joke. Men lad os nu se. Bare fordi anklageren siger det, betyder det jo ikke, at det er sådan, det bliver, siger Janni Christensen til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Nyforelsket Oddset-Janni: Stikker af til paradis efter retssag

Hun har selv erkendt, at hun har fået gaver for 100.000 kroner af den ældre mand, men afviser, at hun skulle have bedraget manden for et millionbeløb og at have dopet ham, som hun er tiltalt for.

En retsmediciner har tidligere været i retten og forklaret, at der var påvist antidepressiv og antipsykotisk medicin hos manden, der døde en naturlig død tre uger efter, at de tre tiltalte blev arresteret. Han har derfor af åbenlyse årsager ikke selv kunnet give sin forklaring i retten.

Hør også:

Her er optagelserne, der kan fælde Oddset-Janni

I morgen skal de tre tiltaltesforsvarere holde deres procedurer. Oddset-Janni ved godt, at de lydoptagelser, som hendes eks-mand har optaget med hende, og som man kan høre uddrag af her på ekstrabladet.dk, er belastende for hendes forsvar, men, ifølge hende, vil hendes forsvarer Rolf Gregersen gå efter frifindelse eller i hvert fald en betinget dom.

Der ventes at falde dom i sagen 22. maj.