Her er optagelserne, der kan fælde Oddset-Janni

- Erik sad og græd i går, fordi hans penge var væk, siger Janni Christensen på lydoptagelser, hvor hun også siger, at det er bedre, at pengene går til hende end til Kattens Værn

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

Herover kan du høre et uddrag af Janni Christensens udtalelser på de hemmelige optagelser, der er blevet afspillet i retten.

HØR DET ANDET LYDKLIP HER

HØR DET TREDJE LYDKLIP HER

Belastende lydoptagelser, der er blevet afspillet i bedragerisagen mod Oddset-Janni i Københavns Byret, afslører, at det faktisk var Kattens Værn, der skulle betænkes med de mange penge, som den 66-årige, nu afdøde, alkoholiserede mand lå inde med.

Men på optagelserne, som blev afspillet i et åbent retsmøde i mandags, fremgår det, at Janni Christensen mente, at det var bedre, at hun og hendes medtiltalte fik pengene.

På optagelserne, som er lavet hemmeligt af hendes eksmand Kim, siger hun, at det er hårdt at 'have' den 66-årige mand, hvorefter der er følgende samtale mellem hende og hendes eksmand.

Penge til Kattens Værn
Eksmanden Kim: Ja, jeg kan da godt høre, at i stresser rundt for at sælge papirer og pension og alt muligt. Manden har knoklet i 40 år....

Janni: Han har bare siddet og spist makrelmadder. Han har ikke lavet andet end at spise makrelmadder.

Læs også: Oddset-Janni fik betalt jetsetferie

Eksmanden Kim: Ja, og sparet op hele sit liv. Og nu tømmer i lortet.

Janni: Det er da fint. Han ville have givet pengene til Kattens Værn.

Eksmanden Kim: Nå ja, så kan jeg godt se, at det er bedre.

Janni: Ja, det er det da.

Eksmanden Kim: Har han en kat i det hele taget?

Læs også: O ddset-Janni afsløret på hemmelig lydoptagelser

Janni: Nej. Jeg ved ikke, hvorfor han lige har taget Kattens Værn. Han elsker Coco. Elsker Coco. For hun lugter lige så meget som ham. De ligger og lugter sammen på sofaen, siger Janni Christensen på lydoptagelserne om den mand, som blandt andet har givet hende flere tusinde kroner og en jetset-ferie til Skagen.

'Han er helt væk'
På et tidspunkt på optagelserne kan man blandt andet høre hende læse op af en sms, som den afdøde Erik lige har sendt til hende.

- Ok, knus. Nu har han skrevet ja til, at vi får 10.000 hver, læser hun op fra sms'en.

Hun fortæller også helt upåvirket, at:

- Erik (den nu afdøde 66-årige, red.) sad og græd i går, fordi hans penge var væk.

TV: Oddset-Janni: Min eksmand anmeldte mig

Man kan også høre hende fortælle om en rejse til Norge, hvor hun og hendes medtiltalte var inde og shoppe med den 66-årige mands betalingskort, mens han sad og kiggede på.

Janni: Han troede rigtig, at vi slæbte ham rundt, så han kunne shoppe. Han blev slæbt rundt. Han vidste bare ikke, at det var hans kort, fortæller hun og griner så meget, at hun næsten ikke kan få ordene frem, hvorefter der er følgende ordveksling mellem de to.

Kim: I kørte bare hans kort?

Janni: Han sad og kiggede.

Kim: Han må sgu da have…

Janni: Han er helt væk, Kim. Han er væk.

Kim: Fordi i fylder ham med piller.

Læs også: Jannis medtiltalte veninde: Jeg var bange for hende

Janni: Nej, han er væk. Han drikker. Han er væk, siger Janni.

Kim: I må sgu da ikke udnytte folk på den måde, mand.

Janni: Nej, men prøv og hør her. Jeg havde det på samme måde som dig i starten. Indtil jeg mødte ham. Så tænkte jeg også, ja..., siger Janni Christensen på optagelserne.

Bare for at tirre
Da ekstrabladet.dk forelægger Oddset-Janni hendes udtalelser på optagelserne, siger hun, at hun har meget fuld, og i øvrigt ikke kan huske, at hun har sagt alle de ting.

Hun mener, at det er hendes eksmand, som hun har været sammen med i 16 år og har to børn med, som vil have hende ned med nakken, og det er derfor, han har lavet optagelserne - og ifølge hende - lægger ord i munden på hende.

Janni Christensen nægter sig skyldig i anklagerne om, at hun skulle have franarret et millionbeløb fra den 66-årige mand og dopet ham med receptpligtig medicin i forening med to medtiltalte.

Og hendes udtalelser på optagelserne skal bare ses som en slags pral for at 'tirre' manden.

Men hendes kommentarer om, at det var bedre, at de fik pengene, end Kattens Værn, fastholder hun.

- I og med at vi hjalp ham så meget, og han selv var glad for os, og vi var så tæt. Han havde jo ingen familie og venner. Vi var sammen med ham så meget. Så kan jeg ikke se hvorfor ikke? Man må jo selv om, hvem man gerne vil give gaver til. Og hvis man ved, man er syg, så er det klart, at man vælger nogle folk, som er omkring en, siger hun til ekstrabladet.dk.

- På et tidspunkt siger du også, at han er helt væk. At Erik ikke forstår noget. Og så shopper i løs for hans penge.

- Jo, men det er sådan noget, man siger. Han var ikke væk. Han var kvik oppe i pæren. Du kunne ikke løbe om hjørner med ham. Derfor kan jeg ikke forstå, jeg siger det. Du kunne ikke bare tage hans kort og sige, ha ha, nu kører jeg kortet, siger hun i dag.

- Så det passer ikke, hvad du siger?

- Nej, slet ikke. Det må jeg have sagt til min eksmand for at tirre ham, siger Janni.

Straffesagen mod hende og to medtiltalte holder pause indtil slutningen af oktober. Der ventes at falde dom 10. februar.

HØR DET ANDET LYDKLIP HER

HØR DET TREDJE LYDKLIP HER