Annonce:
Annonce:

Amanda Jacobsen: Jeg er klar til fortælle det hele

Svindlede for 138 millioner kroner - nu ser hun frem til at lægge kortene på bordet

Annonce:
Følg Krimi

Det kan godt være, at livet var lyserødt på overfladen, da bankkontoen bugnede og luksuslivet ingen ende ville tage. Men ikke alt kan måles i penge, og den sandhed er nu gået op for den svindeltiltalte Gate Gourmetdirektør Amanda Jacobsen.

Tirsdag blev hun formelt tiltalt for svindel fro 138 millioner kroner. Og nu ser hun frem til at få sagen afgjort.

- Det bliver rart at få lagt det bag mig. Jeg er klar til at fortælle det hele i retten, siger hun i sit første interview efter afsløringen.

Læs også: Fra fødsel til fængsel

Annonce:

I retten, som forventes at blive sat om et par måneder, skal Amanda Jacobsen gennemgå krone for krone, hvordan hun lænsede flycateringvirksomheden Gate Gourmet for i alt 138 millioner kroner. Pengene blev enten hævet i kontanter eller overført fra firmaets konto til hendes egen private. Formuen, der stort set blev formøblet på de tre år, hvor svindlen varede, blev brugt på en 50 millioner kroners ombygning af hendes Strandvejspalæ, indkøb af dyre biler, smykker, ure, rejser og legetøj til hendes børn. Svindlen skjulte hun ved at fabrikere falske kontoudtog.

Nu inder hun, at svindlen ikke var pengene værd. Hendes mand begik selvmord, da nummeret blev afsløret, hun selv røg i fængsel, børnene betalte altså den højeste pris.

- Det har været et hårdt år. Hele sagen har været en stor, stor tragedie for mig og min familie, siger damen, der i dag fortryder.

- Der er så meget, jeg gerne ville gøre om.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: