Livstid for dobbeltdrab

Vincent Smith idømmes livsvarigt fængsel for nedskydningen i Tusindårsskoven

Følg Krimi

Vincent Smith er dømt til at sidde i fængsel på livstid. Dommen får han for at have slået Heidi Nielsen og Bjarne Johansen ihjel med i alt 23 dræbende skud i Tusindårsskoven i foråret 2011. Livstidsdommen fik han tidlig fredag eftermiddag ved Retten i Odense.

Forsvareren ankede dommen på stedet.

Politiet konfiskerer en række våben samt en større mængde ammunition.

Vincent Smith skal betale sagsomkostninger og oprydning i de to dødsbo, de dræbte har efterladt sig. Vincent Smith skal desuden betale en erstatning på 233.000 kroner til Heidi Nielsens datter samt 44.000 kroner til hendes søn.

Forlod retten
Efter dommen var læst op, tog dommeren stilling til, hvorvidt Vincent Smith og hans bror, Michael Christian Martinsen, der er kendt skyldig for besiddelse og transport af våben, fortsat skal sidde i varetægtsfængslet. Efter en kort pause blev det belsuttet, at begge brødre indtil videre fortsat skal sidde varetægtsfængslet.

Læs også: Skyldig: 38-årig kendt skyldig for dobbeltdrab

Efter retten blev hævet, blev der uddelt kram blandt de pårørende til de to dræbte. De pårørende havde ikke lyst til at tale med pressen og forlod retten ganske kort efter.

Michael Christian Martinsen er idømt to års fængsel.

Vincent Smith forlod retten efter at være kendt skyldig, og han var derfor ikke til stede, da strafudmålingen blev læst op.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind