Netcasanova slår til igen

Den 51-årige Klaus Aarsholm, der tidligere har stjålet penge og værdier fra kvinder, som han har truffet over netdating, har angiveligt fundet nye ofre

Den 51-årige Klaus Aarsholm røg på forsiden af Ekstra Bladet sidste år, fordi han havde snydt flere kvinder for penge. Ekstra Bladet i kontakt med mindst fem kvinder, der var blevet snydt. En kvinde fortalte blandt andet, at Klaus Aarsholm havde stjålet penge fra hendes barns sparegris (Foto: privatfoto)
Den 51-årige Klaus Aarsholm røg på forsiden af Ekstra Bladet sidste år, fordi han havde snydt flere kvinder for penge. Ekstra Bladet i kontakt med mindst fem kvinder, der var blevet snydt. En kvinde fortalte blandt andet, at Klaus Aarsholm havde stjålet penge fra hendes barns sparegris (Foto: privatfoto)

Tyveri, pengefusk og et hav af løgne om sin identitet. Sidste år afslørede Ekstra Bladet, at den 51-årige Klaus Aarsholm stjal penge og værdier fra flere kvinder, som han mødte over datingsiderne Dating.dk og Scor.dk.

LÆS OGSÅ:

Nej. De holder IKKE i hånd - tværtimod forsøger datingsvindleren Klaus Aarsholm at stjæle Ekstra Bladets reporters diktafon!(foto: Jakob Jørgensen) Samfund TV: Snydt: Net-casanova knaldet af politi og Ekstra Bladet

Men nu er det ikke længere kvinder, der er den 51-årige netcasanovas målgruppe. En nystartet virksomhed hævder, at Klaus Aarsholm har snuppet godt 16.000 kroner fra dem.

LÆS OGSÅ:

Foto: Privat Krimi Skørtejæger anholdt på vej til Malaga

Betalte forskud
Tre initiativtagere fra den nystartede virksomhed ’DroneMedia’ lavede en aftale om, at Klaus skulle bygge en drone til firmaet – dvs. en minihelikopter, der kan fotografere fra luften – men da de tre kompagnoner lagde pengene ud til Klaus, forsvandt han kort tid efter med penge og udstyr.

- Vi betalte et forskud til Klaus, som skulle bygge dronen for os. Derudover lånte vi diverse udstyr, som løb op i godt 16.000 kroner. Klaus sendte endda billeder af, at han var ved at bygge dronen. Men lige pludselig forsvandt han. Vi er godt klar over, at 16.000 kroner er peanuts, men det er mange penge for os, som ikke har nogen opstartskapital.

- Og så regnede vi jo med, at han kunne bygge den drone, vi skulle bruge til vores første projekter. Det, at han har snydt os, har betydet, at vi ikke har kunnet udføre nogle af de prøveopgaver, som skulle tilføre flere penge til virksomheden, siger Jonas Sinding, som er en af initiativtagerne bag virksomheden.

Han agter nu at politianmelde Klaus Aarsholm for tyveri af de 16.000 kroner. 1749206

LÆS OGSÅ: Den midaldrende KA er nem at træffe på nettet for kærlighedshungrende kvinder, men politiet er på jagt efter ham, fordi han angiveligt har bedraget en del kvinder og stjålet fra dem. (Foto: Privatfoto) Samfund Charlatan snyder kvinder på net-dating Charlatan snyder kvinder på net-dating

Flere snydt igen
Klaus Aarsholm blev bedt om at møde op i retten, da politiet og Ekstra Bladet fangede ham på vej til en blinddate i september sidste år. Men han mødte aldrig op og fik derfor en udeblivelsesdom på 60 dages ubetinget fængsel. På nuværende tidspunkt har han stadig ikke fået forkyndt sin dom og har derfor ikke afsonet straffen.

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger har Klaus Aarsholm snydt flere folk end DroneMedia til trods for, at han fik en dom sidste år. Ekstrabladet.dk erfarer, at mindst en kvinde har fået frastjålet penge og har meldt det til politiet.

Ekstrabladet.dk har forsøgt at få fat på Klaus Aarsholm igennem hans mor, men det har ikke været muligt at få fat på ham. P olitiet har heller ikke været i stand til at finde ham og opfordrer offentligheden til at bidrage med tip, der kan lede til hans anholdelse.

Ved du noget? Tip os på mail 1224@eb.dk eller sms 1224 (koster alm. sms-takst)

1 af 3 Ekstra Bladets afsløring den 6. august 2011.
2 af 3 Ekstra Bladet konfronterer Klaus Aarsholm den 24. september 2011. Her møder han op til, hvad han tror er en date, men Ekstra Bladet står klar med spørgsmål, mens to civilbetjente står klar til at forkynde et anklageskrift for ham.
3 af 3 Den 51-årige Klaus Aarsholm røg på forsiden af Ekstra Bladet sidste år, fordi han havde snydt flere kvinder for penge. Ekstra Bladet i kontakt med mindst fem kvinder, der var blevet snydt. En kvinde fortalte blandt andet, at Klaus Aarsholm havde stjålet penge fra hendes barns sparegris (Foto: privatfoto)