22-årig tæsket med hammer

Den 22-årige mand, der i morges blev gennemtæsket i Odense, er lagt i kunstigt koma

Det var en 22-årig mand, og ikke som først meldt ud en 31-årige mand, der i morges ved en syv-tiden blev overfaldet og gennemtævet af en 32-årig mand på Bredstedgade i Odense, oplyser vagthavende ved Fyns Politi, Thomas Bentsen, overfor ekstrabladet.dk.

Den 22-årige mand blev hurtigt bragt til Odense Universitetshospital, hvor det blev konstateret, at han har fået kraniebrud og blødning i hjernen, ligesom hans ene lunge er punkteret.

- Han er uden for livsfare, men er blevet lagt i kunstigt koma på grund af blødningerne i hjernen, siger Thomas Bentsen.

Tæsket med hammer
Ifølge Fyns.dk blev den 22-årige slået gentagne gange med en hammer i hovedet og på kroppen, men det kan Thomas Bentsen hverken be- eller afkræfte:

- Han er formentlig blevet slået med en stump genstand, men om det er en hammer, det ved jeg ikke, lyder meldingen.

Politiet har sikret flere effekter, der måske har forbindelse til overfaldet. Men på spørgsmålet om, hvorvidt de har fundet gerningsvåbnet, lyder svaret:

- Jeg kan ikke med sikkerhed sige, at vi har fundet gerningsvåbnet.

Pegede selv på gerningsmanden
Politiet har endnu ikke afhørt den 32-årige mand, der er anholdt i forbindelse med overfaldet, men den vagthavende er fortrøsningnsfuld og tror på, at de har anholdt den rigtige person.

- Det var offeret selv, der foralte, hvem der havde overfaldet ham. Vi formoder, at de to kender hinanden. Men om de var venner, ved vi ikke endnu, lød det fra politiet tidligere i dag.

Den 32-årige mand er sigtet for forsøg på manddrab, og han bliver fremstillet i grundlovsforhør i morgen, søndag.