Nægter sig skyldig i voldsom overfald

Det 22-årige offer er uden for livsfare men lagt i kunstigt koma

Fyns Politi har her til aften afhørt den 32-årige mand, der har sigtet for det voldsomme overfald på en 22-årig mand tidlig lørdag formiddag.

Her blev den 22-årige mand opsøgt i sit hjem, som han stak af fra. Men ude foran hjemmet på en perlestensbelægning blev han overfaldet og gennemtævet, ligesom han gentagne gange blev slået i hovedet med en stump genstand, muligvis en hammer.

- Han er ikke meget for at sige noget, men han nægter, at det er ham, der har gjort det, siger den vagthavende ved Fyns Politi, Bjarne Puggaard, til ekstrabladet.dk her til aften.

Læs også:

Krimi 22-årig tæsket med hammer

Lagt i koma
Bjarne Puggaard forklarer, at det 22-årige offer og den 32-årige mulige gerningsmand kender hinanden privat. De har tidligere været arbejdskolleger, men et muligt motiv har politiet dog endnu ikke.

- Det har ikke været muligt at afhøre ofret, så vi kender ikke hans side af sagen, lyder meldingen fra Bjarne Puggaard.

Ofret, der er uden for livsfare, har fået kraniebrud og blødning i hjernen, ligesom hans ene lunge er punkteret, og derfor er han lagt i kunstigt koma. Hvornår lægerne vil forsøge at tage ham ud af komaen, kan Fyns Politi endnu ikke sige.

Fremstilles i grundlovsforhør
Allerede klokken 11.30 lørdag formiddag tog politiet ud til den 32-årige mand og anholdt ham for overfaldet, ligesom han er blevet sigtet for forsøg på manddrab.

Derudover har politiet ransaget hans lejlighed og sikret sig nogle ting, der er mulige spor, heriblandt en hammer, som nu skal til nærmere undersøgelse.

Selv om den 32-årige mand nægter sig skyldig, er politiet forholdsvis sikre på, at de har fat i den rigtige gerningsmand.

- Det baserer vi som sagt på, at det er ofret selv, der har givet os den sigtedes navn, slår Bjarne Puggaard fast.

Ved du noget, så kontakt ekstrabladet.dk på sms/mms til 1224 (alm. sms-takst) eller mail til 1224@eb.dk