Kræver flere beviser i voldtægts-sag

22-årig mand kun anholdt i tre døgn efter anklage om drug-rape - 18-årig kvinde husker intet

Det er tilsyneladende ikke beviserne, der tynger hos Nordsjællands Politi i sagen om en 22-årig mand, der er sigtet for voldtægt af en 18-årig kvinde.

Dommeren i Lyngby Ret valgte kun at opretholde anholdelsen i tre døgn da grundlovsforhøret var ovre. Normalt kommer sådan en kendelse med en direkte ordre til politiet om at komme igen med en tykkere sagsmappe næste gang.

- Jeg kan ikke kommentere beviserne eller sagen. Forhøret er foregået bag lukkede døre. Nu har vi fået tre dage og så må vi se, hvor sagen står på mandag, siger anklager Bettina Hald Engmark til ekstrabladet.dk.

Indrømmer sex - nægter voldtægt
Den 22-årig blev anholdt torsdag - to dage efter en påstået voldtægt af en 18-årig, han havde mødt i byen. Kvinden og en veninde tog med den 22-årige og en af hans venner til Hørsholm efter en bytur. De vågnede op næste dag og huskede intet og den 18-årige meldte den 22-årige for sexovergrebet, fordi hun frygtede, at han havde voldtaget hende efter hun var blevet dopet.

Den 22-årige nægter at han har voldtaget kvinden, men har ikke indvendinger mod, at han har haft sex med hende den pågældende nat, erfarer ekstrabladet.dk